Alien Convergence (2017)
Poznato je da je Asylum poznat po kopiranju poznatih filmova, ali nije poznat po kvaliteti. (koja kompleksna rečenica)
Istina, par filmova su im gledljivi trashevi (kao što je onaj Dead 7 sa pjevačima iz davno propalih boy bendova), ali ovaj film, nažalost, ne spada u tu skupinu. Vrlo vjerojatno nešto najlošije što su ikada snimili - barem od ovoga što sam ja gledao - a to valjda nešto govori.
Radnja filma: 3 meteora padnu na zemlju i iz njih izađu nekakve divovske kreature nalik na gargoyle (koja je uopće rvacka riječ za tu živinu?) i jedina šansa za našu budućnost, za budućnost svijeta, Američku slobodu i demokraciju je grupa pilota od kojih su polovica invalidi. Ozbiljno. Jedna žena je na štakama, jedan tip je u kolicima i nije letio godinama, jedan osim što je paraliziran od struka nadolje ne može ni rukama upravljati kako treba...
Ukratko, užas.
Posebno mi je za oko zapela glumica Caroline Ivari koja mi je, iskreno, prilično zgodna, ali ona faca ne ide sa onim tijelom nikako. Jer žena je debela, ali faca je normalna. WTF? Zbog nje se nisam mogao usredotočiti na radnju (ako je radnje uopće i bilo).
A Bigger Splash (2015)
Užasno naporan i dosadan film, pogotovo prvu polovicu od 2 sata koliko traje, Isuse dragi Kriste. Nisam fan Tilde Swinton, ali sve što sam sa njom odgledao je bilo OK, tako da o njoj ovdje ne mogu reći niti jednu negativnu riječ. Ali ostatak... Predosadan i prenaporan film, te za ono što nudi dobrih 45 minuta predug. Gledati samo u društvu i ako toj drugoj osobi želite nanijeti teške duševne boli.
Fateful Findings (2013)
Za film sam čuo spletom nesretnih okolnosti (čitaj: neki random video na YouTube-u) i odmah sam zaključio da to moram pogledati. Nigdje ga nema za skinuti (barem koliko sam ja vidio), ali je na spomenutom YouTube-u cijeli uploadan (i to u 720p), pa sam morao pogledati. Smeće od filma, kratko i jasno, sa smiješnim scenarijem i glumom pored koje i hrvatski film izgleda kao kandidat za Oscara. Posebna preporuka drugu tajger jer znam da će se njemu svidjeti (Hvala još jednom na preporuci - After Last Season. Nisam još gledao, ali budem skoro. Čini mi se da je u rangu ovog filma što se ''kvalitete'' tiče.)