Malo toga sam gledao u zadnjih mjesec dana; doslovno 2 filma tjedno. Iz Policijsku Akademiju, opet. Fascinantno, nisam skužio kako je to rasistički film sve do nedavno (spade, jigaboo...)
Celebrity Sex Tape (2012)
Dirty Movie (2011)
High Schooler's Guide To College Parties, The (2015)
Life (2017)
Raging Bull (1980)
Prva 3 filma su komedije. Kao. Razlog zašto sam ih skinuo jest taj što sva 3 imaju loše ocjene, a mene je zanimalo da li je zbilja lošije od (vjerojatno najlošije komedije koje sam gledao) Bikini Model Academy, jer ako sam to govno pogledao onda mogu pogledati bilo što. I ne, nisu. CST ima neku lošu radnju, Dirty Movie je zapravo skup loših viceva na jednoj grupi, a ovaj s podužim naslovom neodoljivo podsjeća na prvoklasno govno zvano Superbad, pa ako ste jedan od onih koji su uživali u tom filmu, imate - osim moje sućuti - i preporuku.
Life je smeće od filma. Neznam zašto se u 21. stoljeću, kada se snimaju filmovi u kojem glavni junaci čine valjda sve moguće gluposti i greške koje postoje, isti takvi ne bore protiv nekakvih ''normalnih'' elijena, već stavljaju ovakve pizdarije - prvo mu daj prapraprahistorijsku atmosferu da se razvije, pa nakon par tjedana može udisati kisik, pa je otporan na vatru, pa se šeće u otvorenom svemiru... Ako ništa drugo, prilično je impresivan s audio i vizualne strane.
Raging Bull je prilično naporan film za gledanje, bez neke konkretne radnje.
Jebeš ocjene, ali uglavnom, niti jedan ne zaslužuje više od 3/10