Ovo jest tema u kojoj pišemo o tome koji smo zadnji film pogledali, ali i bacimo pokoji put koju zajebanciju i/ili laganu provokaciju i neznam zbog čega se pjeniš sada jer za time nema potrebe. Ako ćemo baš ići u detalje, rekao bih da si cijelu raspravu pokrenuo baš ti, kolega 19Marksman89 , kada si napisao Ovo moze hejtat samo neko ko nezna da je ziv ili poput one babe u filmu koja je,kako se nazvala "prava krscanka"
Cijela tvoja reca mi zvuči kao dobra zajebancija i sarkazam i iskreno se nadam da jest (jer je film, realno, jebeno smeće), ali ako je bila ozbiljna i ako je ovo što sam citirao tvoje mišljenje... onda ne znam što reći.
Nemoj mi samo reći da zbilja misliš kako ljudi pljuju po filmu zbog te jedne scene, odnosno, zbog toga što je glavni lik tvrdio da je Isus, jer to bi onda kontriralo sa tvojim postom od prije par mjeseci kada si popljuvao grupu ljudi (uključujući i mene) koji smo u jednoj sasvim drugoj temi tvrdili kako ne postoji život poslije smrti - ironično, u postojanje života poslije smrti vjeruju samo neki hardcore vjernici koje (sad ćeš reći) nisi imao u planu vrijeđati, ali eto, spomenuo si tog religioznog lika iz filma. Kao, slučajno.
Inače, cijela scena je bila očajno odglumljena
- T-t-ti nisi Isus. Ti nisi Isus. Reci to. RECI TO!¨
kao i ostatak filma; gore nego u našem kazalištu. Da se razumijemo, nije ništa loše u tome da voliš film koji je smeće (kao što ja volim, primjerice, Killer Klowns From Outer Space), ali nemoj shvaćati sve preozbiljno jer ćeš završiti kao onaj lik koji se uvrijedio nakon kritika upućenih Arrivalu i napisao da mu nije jasno kako ovo nije SVIMA odličan film.