Kong: Skull Island
Standardna priča o propuštenim potencijalima
Da se razumijemo, film nije loš, nije mi bilo žao gledanja i pogledat ću ga opet čim dođe na torrente.
Svaka pojava Konga il nekog monstera je fenomenalno napravljena, animacije vrhunske, kamera sve dobro prati, svemu tome se nema što prigovoriti.
Naposljetku, film je i snimljen radi toga, ne treba u takvom filmu ni tražiti ništa više.
Ali opet mi je žao što sa plošnim likovima, glupim dijalozima i prelošim forama nikako ne poprate kvalitetu gore navedenih stvari. Ne treba sve biti ko Lord of the Rings, ne očekujem to, ali mogli su Avengersi, mogli su Guardiansi, pa daj onda, jebemu, i tu malo života i mesa u te likove, bez obzira što su većinom samo potrošna roba.
Hiddleston me najviše razočaral, njegov lik mi uopće nema neku karizmu vođe, ili nekog od kog očekujem da nosi film, bar što se glume tiče.
Nije ni S. L. Jacksonova uloga nešto najbolje što je ikad prenio na ekran, a Weaver je mogla odglumit skoro pa svaka zgodnička cura sa sisama.
Ostalo je sve manje ili više iritantna skupina likova koje križaš jednog po jednog, izuzev Marlova.
Dvaput sam se baš facepalmal na pokušaje humora...isuse, kako jebeno preloše.
"Bitch please" je highlight, polomio se, bilo je i još dobra fora - dvije, ali ono sa davanjem imena onim gmazovima je bilo tolko loše da ne znam koja je budala to odobrila stavit u film.
Većine ostalog se niti ne sjećam, eto koliko je bilo dobro odrađeno
"This thing is movin`" nakon što se već par minuta bore sa živinom mi je također legendarna ispala, pretupavo
Ili onaj lik pred kraj, kaj se žrtvuje sa dvije bombe, a živina ga raspali sa repom...kakav fuckin luzer
Nemojte se smesti pljuvanjem po likovima i nekim scenarističkim budalaštinama, film se radi svega ostalog definitivno isplati pogledati. Od Godzille je definitivno bolji, tu negdje sa Jurassic Worldom koji mi je poprilično sjel.