Interstellar Wars (2016)
(po preporuci kolege Raziel )
Teško je napisati nešto pozitivno o ovom filmu. Mockbuster iliti kopija popularnih filmova, što je ionako standard za filmove koje Tiberius pravi, a ovog puta ''žrtva'' je Dan Nezavisnosti 2. Dakle, ako ste gledali taj film i vidjeli kako je loš, vjerujte, ovo je još gore. (zapravo, jedini pošteni mockbuster koji sam vidio je Road Wars iliti kopija zadnjeg Mad Maxa)
Ta kompanija valjda ima 25 standardnih glumaca koje drže negdje u kavezu i izvuku kad treba snimiti film. Sad, kako uopće dođu do novaca za snimanje filma, je misterij sam po sebi. A dobro, misterij je i zašto gluposti tipa kupovanje napuštenih kontejnera spada pod ''History'' channel, ali koji ku*ac ja znam?
Sa očajnim specijalnim efektima, glupom pričom, stavljanje u prvi plan ljudske odnose i ''moj tata me ne voli jer sam lezba'' gluposti dok elijeni prijete, lošim zvukom (često se čuje taj ''prebačaj'', neznam kako bih to drugačije nazvao) te nečim što bi trebala biti gluma, Intestellar Wars izgleda kao neki B film iz pedesetih godina prošlog stoljeća sa ''modernijim'' prikazom. Da, spomenuo sam da ima lezbijki. Jedan par, ako ćemo zbrajati. Prilično su fizički odbojne, a kako nisu debele, ne sumnjam da su lezbijke i u stvarnom životu, a ne samo filmu, tako da ne možete reći kako film nije realan prikaz ljudske rase.
Radnju nebih spojlao, ali ne, nema nikakvog rata. Barem zasad jer kraj, kao i filmu kojeg kopira, daje naslutiti kako nas i to čeka.
- ocjena: nemoguće ocjeniti /10
The Room (2003)
Ja... Neznam što bih rekao o ovom filmu. Mislio sam da je ovo horor, neznam zašto. Lik napiše scenarij, režira, producira, dirigira i, da stvar bude bolja, tumači glavnu ulogu. Isuse Kriste, onaj smijeh njegov. I svako malo čuješ likove kako uzdišu Hmm Hmmm dok klimaju glavom; wtf?
Ovo je jedan od onih filmova, kao Alice: The Other Side of the Mirror, za koje nemam pojma što predstavljaju i koji se vrag tu uopće dešava... 90 minuta. Ako ništa drugo, vidim ga kao savršenog kandidata za korištenje prilikom torture zatvorenika; čudi me da se ne koristi u te svrhe.
- ocjena: 2/10 (zbog sisa i zato jer je ''naš'' čovjek složio soundtrack)