Oblivion.Ugodno sam iznenađen ovim filmom koji je vecini prosao ispod radara.Zanimljiv od samog pocetka,cak i dosta dugo bez prave radnje pa me poceo zabrinjavat da cu izvisit ko u Arrivalu.Ipak,twist je bio odlican i do samog kraja bio je sve bolji.
8.5/10
Di si ga gleda? Vidija sam da se nešto reklamira za jučer ali ga nije na kraju bilo.
EDIT:
Enemy - jedan od onih nekako filmova di se svi nekako morbidno ponašaju (šta me podsjetilo na Drive) i iako mi je sažetak filma zvuča interesantno, sama izvedba nije. Pola filma sam provea na mobitelu i nije mi bilo jasno zašto kažu da je ovo mindfuck film do zadnje scene, a onda mi ništa nije bilo jasno. Mislija sam da sam sam kriv jer nisam pozorno pratija, ali onda sam krenija gledat po internetu i koliko vidim nitko se ne može složit i svako malo se spominju neki redateljevi intervjui i šta je tamo reka.
Da se razumimo, volim mindfuck filmove ali ovaj nije bija dovoljno zanimljivo snimljen da zadrži moju pozornost i reka bi da nije ni koncept dobro prebačen na ekran jer mi se čini da nitko ovo nije skonta bez pomoći redateljevih komentara i drugih ljudi.
Znači prenejasan čak i za mindfuck film te jednostavno čudan (na loš način) i nedovoljno zanimljiv. Pogleda sad i nikad više.