Da, sigurno će reći da je bio netko interni pa da si rade dodatan negativni PR
The Last Of Us Part II
@pravednik kompa zasto ti sebi lajkas komentare?
- Uređivano
Da, karantena je na snazi u svijetu a oni uhvatili nekog leakera.
Taman posla da se murja i detektivi sada zamaraju.
Samo ima jedan paradoks.
Oni sada rade damage control.
Pokušavaju uvaliti igru ne razmišljajući da ljudi i zajednice mogu privatno ili grupno tužiti nakon izlaska.
Kod nas recimo kad kupite i otvorite disk(bilo u trgovini bilo na daljinu) nemate pravo povrata.
Kako je u drugim zemljama neznam.
Uglavnom bit će svašta, za IGN i Gamespot očekujem 9/10.
Zato je uvijek bolji neki nezavisni kanal ili site.
Ako takav uopće postoji.
@Chono isprobavam nešto, čudno da ste ostavili tu opciju, mislio sam da je bug. Ako ostaje idem unlikekeat.
Riješio.
Znači dosad sam se radova igri ali nakon ovih pravednikovih komentara baš ne mogu dočekat da vidim o čemu se radi.
- Uređivano
Neznam kak bude ova situacija sa karantenom u pojedinim državama, trebalo je
odgoditi do jeseni. Da i nije flop gubitak će biti radi logistike i tranzita, što se tiče
fizičke verzije.
Poklopilo se dobro za gamere, loše za njih.
@pravednik ne znam, smrdi mi ovo sve sto ti pises. Dosao si nakon 3 godine samo da bi napisao ove preskoke za tlou2?
Ili je istina ili si neki fenboj, pa bas zelis da igra flopa. U jednom i drugom slucaju, ne vjerujem ti ni rijec. Zasto? Zato sto imam svoje misljenje i ukuse, a generirat cu ga na temelju iskustva i odigrane igre.
pravednik Život se vraća u normalu, karantene ne mogu trajati vječno ako ne žele krah ekonomije. Virus će se dalje širiti, slabi i stari će umirati, vjerojatno će biti još gore na jesen jer to vrijeme više pogoduje za širenje bolesti.
Znači ima i više razloga za zabrinutost od pro-homo igara, zar ne?
- Uređivano
Kome ti vjeruješ nije bitno, napisao sam kako jeste, nešto iz dosade, nešto da vidim reakcije. Nismo na ročištu da ti dokazujem. Video nemam jer ga nisam skinuo, imam par slika od protagonista. Svašta sam mogao nadrobiti ali nemam razloga ni koristi. Bilo je ok, sad si počeo tipično kao boss, vjerojatno si upućen u radnju pa znaš da je istina.
Gledaj, ne pratim portal takvom frekvencijom kao prije, neznam kako stojite sa sponzorima.
Ne pamtim ovaj forum po takvom tonu moderatora, kao da sam na hcl došao.
Dobri ste još uvijek.
Evo ti moje reakcije, boli me briga
Odigrat ce se i sud cu donijeti sam. Cheers
- Uređivano
Gameri poput tebe koji ne vjeruju, neposredno podržavaju takve flopove.
Koliko su mi igre u životu postale usputne toliko mi je ipak stalo da odigram tu i tamo koji dobar naslov.
Podržavatelj sam prve igre. Nikakav fenboj i te američke dječje gluposti.
Jesi li možda igrao Witcher 3? Smatraš je jednom od najboljih igara(ako te nisam zamijenio). Zamijeni ulogu i razmisli da si slučajno dobio čestitke kojim te CDPR salje u 3pm zbog mene koji sam ignorirao upozorenja te rekao neka imaju svoju viziju i smjer.
Nije stvar u tih 60$ ili koliko bude, problem je kontinuitet tih pizdarija ako bacimo glavu pod kamen. Danas Neil, sutra CDPR, prekosutra Guerilla.
Netreba nam gaming industrija postati medij za promociju nezdravih neiživljenih poriva kao filmska.
Nemoj to shvatiti osobno, možemo popričati kad odigraš. Ostajem pri stavu da religija, sekte, politika, transgenderizam i slično nemaju što tražiti u videoigri kao što je The Last Of Us, nemaju općenito u igrama. Kamo je nestao fokus sa apokalipse, klikera, preživljavanja, craftinga?
Nepristojno je od mene bilo ne zazeliti ti dobrodoslicu sto si se vratio na forum. Pa eto, da to rijesimo, dobrodosao natrag, Pravednik!
Sad kada smo to rijesili, nazivanje nekoga ignorantom je poprilicno bezobrazno, a sve mi se vise cini da ides u smjeru govora mrznje pa da to odmah sad skresemo. Ako nanjusim da si krenuo s govorom mrznje ili ako vidim da si opet Chonu ili nekog drugog uvrijedio, ide hladenje na nekoliko mjeseci. Ako vec raspravljas o ovome, molim te nastavi u normalnom tonu.
Hvala na razumijevanju.
@pravednik nisam ignorant, vec znam donijeti zakljucke samostalno na temelju iskustva. Iskustvo cu imati igranjem, a ne priklanjanjem stavu grupe ljudi koji su procitali odnosno vidjeli spoilere. Uvjeravan sam bio da je GoW goty i remek djelo, pa je meni na kraju bio kamilica prosjeka. Uvjeravan sam na internetu bio da je pubg sranje, pa mi je pruzio jedne od nezaboravnih gaming iskustava.
Sve ovo sto si naveo bas ima mjesta u tlou. Sve sekte, politika i religija bas dolaze do izrazaja u apokalipticnom svijetu. I eto, tu dolazimo do poante. To je tvoje misljenje, a moje se kao sto vidis uvelike razlikuje. Ima li mjesta ovdje da meni tlou2 bude top?
- Uređivano
Ja cu isto odigrat i donijeti sud.Nisam od onih kojima cak i los zavrsetak igre moze upropastiti onih prethodnih 19h igranja.Jer TLOU 2 ce biti kvalitetna igra na svim aspektima i koliko god se pojedinci trudili sarkasticno i cinicno komentirat gameplay,gameplay je najjaca strana igre.Bez obzira na sve dirljive i vrhunske cut scene kroz motion capture tehnologiju,prica i Joel/elie odnos su vam ispricani kroz gameplay.Jedina druga igra za koju znam da je to odradila je Half Life.Ok,los zavrsetak moze ostavit gorak okus ili knedlu ali nemora nuzno i svima bit lose.
SPOILER ZA RDR2
Zavrsetak Mafie 2 mi nije bio najsjajniji.Ili ruku na srce zavrsetak prvog TLOU je bio wtf. Onaj prvi dojam je bio nedorecen,kao da nesto fali. 15h igranja,avanture,emocija da bi zavrsilo razgovorom di on kaze "kunem se".Naravno ponavljam da nigdje nisam procitao da ce neko umrijet ali samo se nadovezujem na nagađanja o Joelovoj smrti ili necemu slicnom.I nisam od kmecavaca koji primjerice odustaju od gledanja serije jer im je umro njihov najdrazi lik.
Tako da,hype i dalje stoji a sud ce se donijeti nakon igranja.
@19marksman89 Tebi će isto ići ban ako nastaviš spoilati igre u nevezanom topicu. To je nepošteno prema drugim članovima. Postoji spoiler tag s razlogom.
- Uređivano
Hvala i tebi! Zaboravio sam da si moderator ili se nešto promijenilo, moje isprike.
Nema šanse da uvrijedim nekoga, pogotovo ne vlastiti narod i kolegu gamera bez obzira koliko se naša mišljenja razilaze. Editirao sam post, nisam upućen koliko je apdejtan režim što se tiče govora mržnje, koje riječi se ne smiju koristiti te pravila o slobodi govora na forumu. Nisam upućen jesu li pravila u skladu sa zakonom te jesi li imao neki pravni orijentir kada si ih pisao, što se foruma tiče.
Očekivano, pošto svaki dan na poslu trpimo stegu i represiju mada je to drugi svijet i percepcija.
Neću pisati da nema potrebe za agresijom ili djelovanjem jer si me preduhitrio i odmah pametno flagao spominjujući tkzv. "govor mržnje". Iako moralno neispravno tvoj je forum i možeš raditi što želiš u teoriji. To ti nitko nemože zabraniti, osim pravnim putem ali izvan foruma i tvojih pravila. Sloboda govora postoji u našoj državi i moje je ustavno pravo. Osim toga prisegnuo sam da branim prava, temelje slobode i jednakosti! Da sam nehuman sada bi tebe prozvao za attack i lažne optužbe.
Slikao sam svoj post original i editiran za svaki slučaj.
Deadwalker Da, sigurno će reći da je bio netko interni pa da si rade dodatan negativni PR
Pa verovatno i nije.
pravednik Ovo nije moj forum. Ovdje ne radim što želim. Ovdje postoje pravila foruma na koja si pristao kada si radio svoj profil i tih pravila se svi držimo jer vrijede za sve.
Netreba nam gaming industrija postati medij za promociju nezdravih neiživljenih poriva kao filmska.
U kontekstu rasprave, znamo jako dobro gdje ovo vodi. Toliko od mene o ovome.
Ako netko može (Fenix?) neka pošalje povratniku podatke za login na stari acc - https://forum.ffa.hr/u/pravednik Isto je bilo i s Persona userom, svako malo je radio novi acc jer je gubio podatke za login.
Inače, ne bih se čudio da je leakao netko od bivših zaposlenika. Niti jedan kolektiv ne jamči potpunu diskreciju i selekciju samo pouzdanih radnika. Kako god, šteta je očito napravljena ako su stvarno iscurili autentični materijali koji su u završnoj verziji. Makar sumnjam da je svim tim ljudima TLOU2 bio na listi prednarudžbi.
@pravednik ja mislim da ti ne treba prepucavanje s modovima ovdje, a jos manje fillzofiranje oko nekih pravnih termina. Vidim da si podjelio sto si imao na umu, a ja cu svoje misljenje zadrzati za sebe. Kao sto sam shvatio ovo sto je Fico istaknuo u tvom postu, tako sada shvacam i zasto te svrbi tlou2. Dovoljne su bile dvije recenice i dvije rijeci