wooddiebone Leakovi su pričali o nekih 14 sat igre, ljepo je čuti još jedan u nizu dokaza da su leakovi stari build.
escoban Ovo sta je neko napisa da ima vise endinga mi se bas i nesvida,zelim vidit/igrat viziju covika koji je radio igru ! Ok ako ima vise nacina doci do endinga ali zelim da je kraj isti ! A starh da igra nece bit dobra je kod mene 0%, jedino sta se moze desit da nece bit na nivou prvog nastavka sta je i zapravo skoro nemoguce !
DarkPunisher "The melee combat feels incredibly good, but it's hard not to wince when you slam a machete into a person's shoulder or take them down with a knife to the side of the head. The damage modelling is satisfying, but there's always going to be a shock when someone's head shatters from a rifle shot or someone's skin gets melted by a Molotov cocktail. And when other enemy characters cry out the name of the guard dog you just exploded in front of them in disbelief, it's hard not to feel like a bad person. Whether this approach translates well to the rest of the game is something you'll have to wait until June 19 to discover." - GameSpot. kaj ovi briju lol
19marksman89 Procitao sam također jedan prewiev. Pod 2 minusa su stavili: A.I. can be too smart for its own good Killing dogs feels pretty bad
gusterko Otišao lijepo na HCL škicnuti prve dojmove recenzije u tijeku i lik ladno u komentaru na članak napiše čitavu radnju igre jer je pogledao sve leakove, e jebemti baksuza...….
doktor1 Pročitaš dojmove onoga tko radi na recenziji, ne čitaš komentare... Simple... Ljudi sami čitaju pizdarije i odna su drugi krivi...
gusterko Jebat ga iz navike škicnem uvijek i komentare a nigdje nisam ni rekao da su drugi krivi, ja sam pogledao a kako kažu znatiželja je ubila mačku. Sad barem mogu čekat neku akciju ne moram igrat prvi dan svako zlo za neko dobro 😆
pravednik Zavisi koji spoiler, dosta likova piše gluposti odnosno potpuno netočnu radnju. Neovisno o early ili final buildu. Napiši na PM što si vidio, možda ipak nije točno. Ja ti neću ništa spoilati, inače prijaviš i bok.
DarkPunisher Mi dobivamo next gen vec 19.6. Nenormalno koliko je AI i opcenito sve detaljno i dignuto na nekh novu razinu sto se gameplaya tice. Jedva cekam unatoc procitanim leakovima.