Wow 30 sati. Mislio sam 15 max ako se vučeš.
The Last Of Us Part II
Leakovi su pričali o nekih 14 sat igre, ljepo je čuti još jedan u nizu dokaza da su leakovi stari build.
- Uređivano
Ovo sta je neko napisa da ima vise endinga mi se bas i nesvida,zelim vidit/igrat viziju covika koji je radio igru ! Ok ako ima vise nacina doci do endinga ali zelim da je kraj isti ! A starh da igra nece bit dobra je kod mene 0%, jedino sta se moze desit da nece bit na nivou prvog nastavka sta je i zapravo skoro nemoguce !
"The melee combat feels incredibly good, but it's hard not to wince when you slam a machete into a person's shoulder or take them down with a knife to the side of the head. The damage modelling is satisfying, but there's always going to be a shock when someone's head shatters from a rifle shot or someone's skin gets melted by a Molotov cocktail. And when other enemy characters cry out the name of the guard dog you just exploded in front of them in disbelief, it's hard not to feel like a bad person. Whether this approach translates well to the rest of the game is something you'll have to wait until June 19 to discover." - GameSpot.
kaj ovi briju lol
It's not just any kind of a dog, it's a guard dog with a NAME.
Procitao sam također jedan prewiev. Pod 2 minusa su stavili:
A.I. can be too smart for its own good
Killing dogs feels pretty bad
Takve minuse odobravam
Otišao lijepo na HCL škicnuti prve dojmove recenzije u tijeku i lik ladno u komentaru na članak napiše čitavu radnju igre jer je pogledao sve leakove, e jebemti baksuza...….
Pročitaš dojmove onoga tko radi na recenziji, ne čitaš komentare...
Simple...
Ljudi sami čitaju pizdarije i odna su drugi krivi...
Jebat ga iz navike škicnem uvijek i komentare a nigdje nisam ni rekao da su drugi krivi, ja sam pogledao a kako kažu znatiželja je ubila mačku.
Sad barem mogu čekat neku akciju ne moram igrat prvi dan svako zlo za neko dobro
Zavisi koji spoiler, dosta likova piše gluposti odnosno potpuno netočnu radnju. Neovisno o early ili final buildu.
Napiši na PM što si vidio, možda ipak nije točno. Ja ti neću ništa spoilati, inače prijaviš i bok.
Mi dobivamo next gen vec 19.6.
Nenormalno koliko je AI i opcenito sve detaljno i dignuto na nekh novu razinu sto se gameplaya tice. Jedva cekam unatoc procitanim leakovima.
pravednik
Još si tu?
Nije velika razlika, ingame i ovo.
30 sekundi ekstaze, jbte soundtrack i sve