Witcher 3, I'm really happy for you, Imma let you finish but…
The Last Of Us Part II
Nakon prvog dijela ponovno bi odigrao ovo remek djelo. Ima li PS4 verzija hrvatski subtitle?
Ima.
Super. Hvala.
Legendary_Hero Ja sam isto nedavno završio Part 1 i razmišljam da odigram i dvojku.
Btw poseban je gušt kada igra ima HR titlove.
- Uređivano
Sad sam provjerio nažalost Uncharted 4 i Resident Evil 2, 3 i 4 Remakeovi nemaju. Posebno mi je žao za Uncharted pošto je isto Naughty Dog pa mi je čudno da nisu ubacili u remaster.
Inače ako nisi, definitivno odigraj dvojku. Meni je uz rame s jedinicom zanemarivši negativne kritike priče, igra je fenomenalna uključujući naraciju i likove.
Legendary_Hero Odigrao sam dvojku čim je izašla. Bila mi je odlična.
Steam mi preporučuje Part II Remaster, i moram priznat da mi je polako na radaru. Unchartedov Legacy of Theives mi je bio bomba za igrat a čitam da ovaj Remaster ima i neki Roguelike survival mode, No Return. Je li tko igrao? Kakvi su dojmovi?
Par rundi, ništa posebno. Jako mala mapa s par serija napada koje odbijaš. Poanta je dobit 9,10 rundi i onda završni boss mislim. Poslije svake runde imaš nadogradnju skillova i opreme, kako ideš dalje tako si jači, ali je više i enemya dalje.
Meni dosadilo jako brzo, ionako sam uzeo da imam Remaster full igru.
Ima li kakva nagrada ako se uspije doć do kraja? Tipa neki skin za story ili neš?
- Uređivano
Ima, poslije svake runde ak se dobro sjećam su nagrade. Ali stvarno sam malo igrao, ne sjećam se više 100 posto kako ide.
ThomasAAnderson Hvala ti!
Nikad ovu igru necu prizalit
Nikad mi nece bit jasno zasto su ovo scrapali, valjda jedini naslov koji bi garantirano bio dobar i profitabilan.
Garant je bio sranje. Ne bi ga zaklali bez razloga.
- Uređivano
DarkPunisher Ja razumim ovu pricu da ND nema ljude za supportat LS igru, ali da Sony nije prepozna situaciju i prebacio support na drugi studio ili im omogucio dodatne resurse da zaposle takve devove nemogu razumit… A u isto vrime pushas concord/fairgames/gow LS i pitaj boga koje LS izrozde koji us sad cancelani.
solidmerlin nevirujem, jer sami gameplay TLOU2 je fenomenalan a i MP prve igre je bio odlicna. Tesko mi je zamislit da je radi kvalitete same igre cancelano
Da, pisali smo još i mi o tome na portalu. Sony je kupio Bungie najviše zbog live service igara. Oni su trebali nadgledati/savjetovati/raditi takve naslove.
prayer U pravu si za to su kupljeni. Mislim da su u Sonyu (vjerovatno Jim) jako precjenili i preplatili Bungie i sposobnost njihovi ljudi, ako im Marathon nebude hit kupovina tog studija ce bit cista katastrofa za sony.
Nebi da imaju bluprint za LS igre pa bi ih trebalo postavit da nadgledaju i upravljaju svim drugim LS naslovima.
Zbog same velicine TLOU IPa ovo je imalo najvece sanse da bude uspjesan projekt za Sony, a da se ugasi jer nemaju ljude za postrelease support mi je neshvatljivo. Nije da se taj problem nemoze popravit.
escoban Uncharted i TLOU MP na ps3 su mi bili zanimljivi svega par dana. MENI.