Sada si me opet podsjetio koliko mi je ta igra bila genijalno iskustvo. Ja ću vjerojatno još jednom reprizirati na PC-u kada izađe, ovaj puta na većoj težini gdje mogu onda s mišem precizno naciljati protivnike s tih malo metaka sto imam🥲

Evo da postam svoju retrospektivu TLOU2 nakon remastera uključujući i osvrt na reakcije streamera tad, kad je igra izašla.
Bila je prije samo u članku na portalu.

I posebno dragu scenu Ellie u cockpitu rakete koju sam editirao dodavši zvučne efekte i Starman od Davida Bowiea

Ta scena u muzeju je VRH!

Baš sam osto!

Čitava igra je vrh kao i part ajnc. Doslovno nema gameplay dijela u igri koji mi nije bio zanimljiv, osim što sam neke dionice manje volio iz drugih razloga. Ponavljanje, ambijent koji mi nije momentalno možda pasao itd. što je opet do mene. Objektivno gledajući igra ne broji zabadav milijune obožavatelja diljem svijeta.

A kad gledaš druge kako igraju nakon što i sam jednom prijeđeš e to je uživancija, ko da film gledaš.

11 dana kasnije

Konačno našao vremena da pogledam ovaj dokumentarac.

S takvim kontekstom još vise respektiram sto su uspjeli napraviti s dvojkom. Jbt, kada će bilo kakav teaser za njihov idući projekt? Ulazimo polako u 2025., a TLoU 2 je realno PS4 igra iz 2020-te.

5 dana kasnije

maverick

Ironično je to igra kojoj se stalno vraćam radi gameplay komponente, ali bude veselo da 😂

Eto imali su RDR2 i BG3 sad ce imat priliku igrat jos jednu od najboljih igri u zadnjih 10god.

Sad kad se pomisa PSN link acc review bomb sa onim rage-om na golf scenu bit ce veselo 🤣

escoban

Isuse bože ja sam skroz zaboravio za taj PSN shit. Kako li će ovo Concordati 😂

prayer Prvih 10k prodani primjeraka ce biti iskljucivo za svrhu reviewbombinga 😅

Ma taj se balon na internetu odavno ispuhao. Uzet ću naravno i PC verziju igre pa repriza na većoj težini gdje mogu s mišem normalno ciljati 😅

escoban 10 godina? Jos smo u 2024., a Witcher 3 salje pozdrave 😁

Anyway odigrat ce se do kraja ovaj put, ako mi VRAMi dopuste. Ako ne, cekat ce se novi GPU

Nemojte stalno tog Witchera 3. Morati ću uzeti PS5 verziju, na disku naravno.

19 dana kasnije

escoban

Witcher 3, I'm really happy for you, Imma let you finish but…

Nakon prvog dijela ponovno bi odigrao ovo remek djelo. Ima li PS4 verzija hrvatski subtitle?