Flipper Neil je praktički jučer potvrdio TLOU 3. Rekao je u intervju da po njegovom mišljenju "postoji još priče za ispričati." Sumnjam da je mislio na DLC. Ajde, valjda ćemo doživjeti izlazak tamo nekad 2029.
wooddiebone Flipper Pa već je davno rekao da je scenarij za trojku gotov tako da ne bi ovo shvatio kao značajniju potvrdu od toga.
member Kaže Sony ima još priatelju pričice barem za jedno 2-3 nastavka još hehe. Zajebanciju na stranu mislim da im je zbilja vrijeme za novi IP.
escoban https://press-start.com.au/news/playstation/2023/01/27/the-last-of-us-multiplayer-game-will-feature-a-new-story-and-could-be-a-two-player-co-op-experience/amp/ Jedva cekam, imaju stvarno puno opcija za modove koje bi mogli pushat kroz season update/evente Moje zelje su mod ala HuntShowdown lootaj prizivi extractaj,coop misije, klasicni BR i modovi koji su bili u TLOU1 mp…
escoban Vjerujem da ce biti i na PC i F2P, jos bi volio da naprave neki HQ(camp)di mozes namistat loadout-ove, izgled lika, uzimat misije (birat mode koji zelis igrat) mozda upgradeat camp i izgled i sl. To bi mogli dobro monetarizirat a i fora je uredivat svoju bazu .
zontra Kvalitetan video, za sve one koji nisu htjeli odigrati igru ili su odustali. Ne morate voljeti igru, ali dajte joj priliku. TLOU 2 je posebno iskustvo na koje nitko ne može ostati ravnodušan.
Tuhy Fenix Mislim da neki tribute za Joela, nisam 100% ziher. Remaster… h. Mislim, odigro bi opet igru (na svoj način), al moju lovu neće vidjet.
escoban Brijac Kupijem 😂 Nadam se nekom DLCu i ocekivam da uz ovo ide i PC release… Neznam sta imaju remasterat igra izgleda bolje od 90% novih naslova, 60fps patch su vec dodali 🤷♂️ Al za neki dlc od 5h sam spreman
kauboj Ma krivo su napisali remake, sa totalno novim voice lines, mehanikama, AI, grafikom, i naravno revolucionarni MP. Sve to za samo realnih 100$ (standardna fizicka verzija bez cd-a).
TITANXIS Bolje da naprave remake za PS1 pa da zavrtim starudiju. Takav remake bi bil događaj godine za gaming.
escoban Neznam sta mozemo ocekivat od Remasterda, nadam se nekom DLCu ali nevirujem da ce biti ista od toga ili bar da nam daju Factions2 obicni 6v6 mode. Ocekivam 120fps mode i dodavanje podrskecza dualsens i 3daudio https://twitter.com/rinothebouncer/status/1710298958193389817?s=46&t=0xD80lPTDTHfyZbPYE2Qsg