Ja sam tek na grounded skužio koliko je pacing loš. Loše postavljeno.
Mislim na iteme i municiju.
Opisat ću jednom temeljito.
Ima tu i bugova ili nelogičnosti da puškom preko 2 stakla nebrem liku stisnuti headshot ili ga uopće pogoditi.
Ja sam tek na grounded skužio koliko je pacing loš. Loše postavljeno.
Mislim na iteme i municiju.
Opisat ću jednom temeljito.
Ima tu i bugova ili nelogičnosti da puškom preko 2 stakla nebrem liku stisnuti headshot ili ga uopće pogoditi.
Nakon 21 sat u igri i nekih 35-40% riješeno jedini je problem to što znam da ću je jednog dana završiti. Da je barem beskrajna.
Btw, prvi okršaji sa Scarsima, ja nemam apsolutno ništa ni od metaka, ni throwablea, ni materijala, sve potrošio na Stalkere. I nije mi preostalo ništa nego ići u full stealth mod i sve ih jedan po jedan riješavati nožem. Kakav jebeni užitak taj encounter bio!
To fuckanje ne budem nikad zaboravil
Jedno pitanje vezano za priču, nije mi bilo najjasnije na prvu.
renda btw, da, to fućkanje je baš creepy, još ona muzika u pozadini ti ledi krv u žilama, ja sam imao dojam kao da sam ja tamo i moram ih sve sam pobiti.
ThomasAAnderson Stavi to u spoiler
nastavlja se uspjeh serijala
https://www.metacritic.com/feature/metacritic-users-pick-best-of-2020
Well ain't that interesting.
wooddiebone normalno da nije na Zonycriticu
wooddiebone da, ovo je čak i mene iznenadilo.
Nakon toliko shitstorma i potkopavanja igre, primarno na metacriticu, da je sad pobijedila toliko glatko i premoćno.
Možda je ipak fakat istina da igra nije primljena baš 50/50 dobro i loše, već da su ovi negativni bili jebeno, ali jeeeeebeno glasni.
Preko 210 GOTY nagrada od kojih je bar 60-ak player's choice.
Povijest će ovu igru zapamtiti puno bliže njenoj stvarnoj kvaliteti nego kaj smo dobili dojam iz inicijalnih mišljenja.
Znači ide nastavak, valjda.
Pa ja se trenutno bližim polovici igre i ovo je zasad ne GOTY, nego i bez problema GOTG (game of the generation). Ovakav gameplay, odgovorno tvrdim, nikad prije nije viđen. Bolesno dobro. Ako priča u drugoj polovici igre bude na razini (moram priznat da sam se tog dijela najviše bojao da će biti loš i zbog toga sam zapravo tako dugo čekao da krenem igrat), onda možemo i pričati o jednon od najboljih igri ikad. Ja već sad u glavi imam toliko toga za reći, valjda bih esej par sati pisanja vrijedan mogao napisati, ali više o igri kad ju i dovršim.
zontra
Jesi si spoilao drugu polovicu?
Ako nisi, čeka te rolerkoster.
Pa ne bih rekao da sam si nešto određeno spoilao, ali sam čuo tokom ljeta neke stvari, zapravo sam se na drugu polovicu igre referirao kad sam rekao da se nadam da igra nije liberalna propaganda kad sam tek krenuo igrat. Najveći spoiler mi je ipak bilo ono sa samog početka igre. No dobro, igrat će se i dalje igra sa užitkom, gameplay će do kraja, vjerujem, biti briljantan, a za priču... pa dat ću na kraju konačni sud, kad ju završim.