Danas sam doživio tako jednu genijalnu scenu da moram double postat. Znači napokon sam naletio i na ljudske protivnike u Seattleu. I baš izađem na krov one škole i čujemo da 3 protivnika dolaze, Dina se baca u prone i u onaj mali prolazić ispod nekakve limene konstrukcije, a ja gledam gdje ću, samo se stignem čučnut iza covera. Imam samo 2 metka u revolveru i po jednu ciglu i molotov, ali molotov čuvam za zombije. Jedan lik se malo odvoji, ali već mi s druge strane dolazi jedna ženska, nemrem čekat da se približi pa da ga grabam i zarijem mu nož u vrat nego bacim ciglu na njega, stunam ga, ali slučajno umjesto headshota ga pogodim u rame, krv samo špricne, neprijatelj uzvikne i primi se za to rame, počne pomalo šepajući trčat prema coveru i kreće reloadat svoj rifle, ali baš vidiš ono malo kako viri da se muči jer ga smeta desno rame i ne može baš dobro reloadat, zatrčim se prema njemu i dokrajčim ga nožem. Dina dotle riješila jednog protivnika. No ona 3. ženska ostala, ja zapucam na nju, fulam, i krenem YOLO na nju, naravno pogodi me metkom, uzme mi health i još me uspori, Dina ju pogodi metkom u koljeno, ona padne na pod, pokuša se ustat, nekako uspije i pokuša me udarit puškom, ja dodgeam, no kako je ozljeđena ostavi mi previše prostora, ja samo potegnem nož i oderem joj vrat, krv svuda špricne i krene se držat za vrat i padne mrtva. E takvo nešto još nisam doživio u gamingu. Bolesno dobro, bolesno.