Ja odbijam tu ikonu.
Već me tri puta pitalo.

Nazad tamo đavle.
Dosta je bilo podjela!

wtf @wooddiebone ja kad upalim dnevnu temu moj monitori kao da šalje jebeni batsignal. Koji kurac oslijepit ćeš pas mater.

Sutra ili konačno dobivam posal ili napokon krećem s ovom igrom. Nisam siguran kojem se nadam.

Yep, ipak je posal. Sranje.

9 dana kasnije

Krenuo napokon igrati...
    Tek sam na chapteru 11, ali igra je fantastična.

Sve je takav prokleti gušt... Nevjerojatni odmak u odnosu na prvu, vizualno barem. Snjeg, vatra, molotovi, kretanje, animacije, disanje, lip sync, bore, pore, krv, konj, jahanje, šuljanje, puzanje, pucanje, oružja, nadogradnja oružja, inspekcija oružja, mapa i rješavanje lokacija, priča, oni brojni razgovori za vrijeme istraživanja su sad još češći i dodatno pojačavaju emotivnu konekciju i backstory.
    E da, obožavam razbijat stakla! 😆 Na prozorima, vending machines, autima, sve 😄 !

I da, dok mogu reć da bi rado htio da je radnja krenula drugim tijekom, za sada je odlično. Nije nelogično, nije glupo, nije usiljeno. Dapače, sve je u stilu i feelingu The Last of Us svijeta.

Tzereen
      Baš mi je drago da uživaš, ...

Snjeg

... ali znam gdje živiš. 🙃

TLOU mp mi je bio underrated AF jedva cekam ovo

5 dana kasnije

Zašto, o zašto ovo nije za platinu? Damn it ND, zašto je platina morala biti piss poor easy. Takve ni ne želim under my belt.

Ovo je bila savršena prilika bez glupih mp trofeja da bude platina zahtjevna.

Sorry na rantu, inače jedva čekam da testiram opet sve ove modove i Grounded težinu 🙂

pravednik Trailer sadržava SPOILERE!

Hvala! 🙂

escoban Uredim ti samo post da stavim upozorenje drugima da sadrži spoilere.

Auh, Permadeath zvuči jebeno.

Ovisno o težini na kojoj se igra, ona 2 boss fighta ne dozvoljavaju pogrešku.

Detaljnije o patchu. Takodjer, spoilers, beware.

Top će ovo biti. Grounded je obaveza, za permadeath mislim da ipak ne moram pretjerivati.