Sta fali Angry Joeu? Meni on zna biti ok, pogotovo u reakcijama na EA 😂

Ma super radi rece naravno. To sam i rekao, ali ovakva jedna kontroverza koja se dogodila sa TLOU2 je baš onakav materijal na kojem je on zaradio taj Angry u svom imenu.

Inače ga volim pogledat baš zato što se ne boji posrat korporativna govna.
Yong mi je tu puno bolji tho, zapravo razradi temu i educira te o pozadini čitavih situacija.
Dosta je napredovao taj lik.

A nista pogledam review kasnije, sad me zanima Ljuti Dzo

@fensisuperstar zbog toga me i zanima 😊 vise puta se nisam slagao u njegovim videnjima i dojmovima, ali bogami zna i pogodit u srz

Upravo zavrsio. 24h i 14min. Idem spavat...prespavat pa mozda smognem nesto napisat

Pogledao Angry Joea. Well... Nije lose, njje uopce lose. Umro na par scena 😂😂

ja gledam i krepavam. hahhahah. nisam bas neki fan prve igre pa meni mozda neke stvari nisu sjele toliko lose, ali mogu razumjeti ljude kojima jesu. tako je to...

Eto vidite da možemo naći zajednički jezik, uz iznimku da bi ipak igri dao 8
ili 8.5/10 kako sam napisao. Produkcija i developeri to zaslužuju.

6/10 je premalo ako usporedimo kakva sranja izlaze na tržište u tom rangu.
Rušenje finalne ocjene radi radnje nije opravdano, ne toliko. Priča je u svojoj biti ok ako ju gledamo na način kako @woodiebone kaže. Naravno meni kao fanu prve igre ne sjeda najbolje.

Trebamo razmotriti koliko naslova uopće pamtimo u zadnje vrijeme, da imamo 3 teme na forumu i nebrojeno mnogo postova. Većinu prekucamo i ajde bok. Prodamo ili stoji u ladici. Ova igra se uzdigla iznad prosjeka i repetitivnosti koja nas prati zadnjih godina.

pravednik pa ovo je za mene bas kao i rdr2. igra koju jednom odigram i vjerojatno nikada vise. opcenito non rpg ili h&s igre odigram jednom i to je to. onak pricu sam vidio i dozivio te ne vidim razlog da igram ovu igru ponovo, a i ubila me sa svojim scenama i dogadjajima, bas kao i spomenuti rdr2 i ne zelim tj ne znam imam li snage sve to jos jednom, u oba slucaja, prozivljavati. i emocijama nabijene filmove izbjegavam vise puta gledati. gp kao gp je standard tps i to je to...

dolaze tsushima i cyber, a backlog je jos tu, vrlo realan i velik...

19marksman89 ok.
    U spojlere ne idem dok ne riješim. Ali ti su znači prvi hardcore fan koji je razočaran. Zanimljivo.
    Baš me zanima mišljenje kad ja riješim.

19marksman89 Stari moj, je li tebi netko hakirao account ili se šališ?
    Znam te ovako preko foruma, ali odgovorno tvrdim da si najveći fan TLoU među nama. Ako ti tvrdiš da je igra prevara onda to stvarno ne može nitko opovrgnuti.

@Matador mislim da je on veci fan TLOU, nego ja Witchera 3, a ako su njemu upropastili igru (a ocito jesu), onda mozemo uskoro ocekivati i navedene razloge sto i kako. On je covjek koji dosta emotivno dozivljava ovakve naslove i moram priznati da jedva cekam njegovo videnje.

Najglasniji i možda najelokventniji.
    Ali mislim da je i Chole tu negdje. I Tuhy. I Tze, iako je najglasniji po pitanju NieRa.