Ma mene samo yebe ovaj period života od 07-15h. O igri sve najbolje.

Ja sam si od 2013. planirao i podređivao sve godišnjem koji je trebao bit jednom kad izađe TLoU2. I onda odgode igru tri puta i dobijem kurac 😃

Ovaj produženi vikend mi je sjeo kao budali šamar, svima sam rekla da ne postojim dok ne završim igru, čak mi je šef rekao ako mi bude trebalo da uzmem slobodni dan, naravno da se je šalio, ali meni je dobro zvučala ta ideja 😆

Fenix ti si barem nešto dobio. Ja sam već trebao igrati Cyberpunk u ovo vrijeme 😃

To nek odgode za iduću godinu kaj se mene tiče.
    Treba uštedit za grafulju.

Solid_Snake

Nisam imao pojma da se to može 😮

Pošto sam jedini spomenuo da mi smeta film grain (nevjerojatno koliko je ljepše kad idem u PM i isključim to), nisam valjda jedini koji je primjetio da se neka tijela maknu(ostane samo lokva krvi)? I to na dionicama di je više ljudi i ako se dugo šuljaš. Doživio sam to prije bolnice (onaj dio di prvi put dođu psi) i sad u bolnici.

Inače na 14h i dalje uživam..

Zadnja zanimacija mi je trap mine ispod mrtvog tijela 🤣🤣

Evo znate koliko sam dobru TLOU 2 recenziju napisao da me urednik @Fenix "nagradio" ovakvom mega igrom za koju moram raditi recu. 😃 S TLOU-a 2 na ovo...

Da ekipa ne protumači pogrešno, mazohista Flipper si je sam ovo zaželio. A ja ispunjavam želje.

reko bi čoek samo magistar ekonomije i meneđmenta može igrati ovako nešto 😃

Došao sam do famoznog dijela sa E3 2018. Ne znam da li je do mene ali pogledao sam danas opet taj video. I tamo je nešto bolja grafika pa se kontam da će tako izgledati na PS5.

resident_evil Došao sam do famoznog dijela sa E3 2018. Ne znam da li je do mene ali pogledao sam danas opet taj video. I tamo je nešto bolja grafika pa se kontam da će tako izgledati na PS5.

Ubij me ja čitavo vrijeme mislim da ti pišeš o Spužva Bobu...

resident_evil
        Gledao sam i ja. Osvjetljenje je bolje. Igra svijetla i sjene blablabla, speculari na autima... Nije puno bolje, ali da, vjerojatno nešto što ostavljaju za PS5 verziju.
        Moguće da će izgledat i bolje.

Fico Ubij me ja čitavo vrijeme mislim da ti pišeš o Spužva Bobu...

Giphy - forrest gump running GIF

Gdje će ti on recenzirati trenutno nešto. Resi Samo trči 😃

Stalno dolazim u napast da stisnem R1.. od onoliko opcija oni nisu mogli ubacit da se isključi listen mode.

Još si jači faker ako imaš mogućnost, a suzdržiš se.

sve sto mogu reci je da stalno razmisljam o igri dok sam na poslu, nemam uopce koncentracije na poslu jer me zanima sto ce se dalje dogoditi IAKO sam procitao sve spoilere al igra te jednostavno oduzme i vuce da razmisljas sto dalje....