Ne igram trenutno ništa i ne igra mi se, ali ovo bih igrao. Prodaje lik kod mene za 400 kn, točno bih uzeo pa prodao čim odigram. Suzdržati ću se nekako.
The Last Of Us Part II
- Uređivano
BTW; za vas koji mislite da je Druckmann u igri. Nije.
Presao igru !!
- Uređivano
Evo i ja napokon prošla igru, 31h je trebalo ali je vrijedilo
Možda je Metal Gear nekad bio pojam za stealth, al ovo čudo mi ga šiša.
Tolki je gušt puzat po prokletoj travi da čudo!
I ovo kaj Marks veli... Jebeni detalji, koliku to imerziju stvara...
Vrtim neki artefakt u ruci i usput piljim kako Ellie ima crno ispod noktiju.. DE ME NEMOJ JEBAT!
Ubodeš lika u grkljan, a krv onak štrcne iz rane... Bolesno.
A kako tek stakla volim lomit...kako je tu zvuk prebolesno dobar... Baaaaaa
@escoban i @hulahopka oboje ste dobili pristup temi
https://forum.ffa.hr/d/17253-the-last-of-us-part-ii-otvoreno-samo-za-one-koji-su-presli-igru/
member
Doctor Uckmann odnosno Dr. Uckmann.
Iskreno, ta ekipa na karticama mi izgledao kao da bi mogli bit svi članovi tima ili nešto slično.
Nitko se još nije izjasnio iz NDa u vezi toga.
A i mislim kolka se drama sad radi oko Druckmannovog ega ko da je prvi put da se bitna ličnost iz developmenta stavlja u igru.
Odmorio danas, uzeo gitaru, rastavio Through the Valley na bare hvatove,odsvirao, skužio da nemam pojma svirat prstima, nabacio malo videja s početka i voila!
Bio sam kod brata spojit PS4 na 4K TV sa HDRom...i dok sam se zapricao u dojmovima izbrisao sam igru! Umjesto close aplication stisnuo sam delete!
Tip je mrtav hladan obrisao igru!
foggy
Nice, dobro odsvirano
19marksman89
Ista stvar se meni dogodila sa Death Strandingom, cijeli dan se ponovo skidao haha
Jedno pitanje na mapi mi se pojavio upitnik i kad očistim tu zgradu i dalje je upitnik jel treba tako biti ili samo nešto promašio lootat??