fensisuperstar

Jer si skužio zapravo da Abby nije loš lik, a da je upitno koliko su Joel i Ellie junaci i zapravo jesu li bolji uopće od ovih koji su ubili Joela? 🙂

Hrvatski prijevod je baš loš. U nekim trenucima kao google translate. U GOW-u je puno bolji bio.

Hrv bi ionako upalija na 2 min iz znatiželje. Engleski ftw.

Pokreni sa kontrolne točke!!!

Ma ja sam baš iz fore htio na HR odigrati, a i zato jer je u GOW-u bilo odlično. Ovo je baš kriminalno loše. Za punu municiju mi piše “potpuno”.

Meni je gušt s HR titlovima. Generalno ima poneka greškica u padežima, ali meni je sasvim solidno.

Evo me na nekih 9h, igra je sve bolja i bolja. Stvarno ispod harda se nesmije igrati jer i na toj težini ima podosta resursa.

Btw zašto se faking ne može isključiti film grain?? Nisam valjda jedini kojem to užasno smeta.

Skuzio sam ga odmah i u svakoj igri mi je smetao ali ovdje nije i nisam ni pomislio maknuti..evo tek sa tvojim komentarom sada znam da se ne moze. 😁

resident_evil Čitam malo dojmove ovdje dok igrate i ovo mi je prvi koji mi je zapeo za oko da je nešto što bi mi baš smetalo. Ne podnosim film grain. 😆 Gasim ga gdje god mogu.

Kao da sam kupio Ps5 i sad igram next gen ali ne samo zbog grafickog prikaza

Btw ovo je prefora

Kako ja želim pričat s nekim o ovom čudu, a svi smo na različitim komadima.
    Aaaaaa.

Također...ne mogu zamislit recenzirat ovako nesto a nesmijes govoriti o stvarima a bas te stvari su za pricanje..bas zbog toga je dobro i pricat ce se dugo

Danas u komadu odigrao nekih 4h. Nije mi ništa posebno inovativno što nisam vidio do sada, malo promjena u gameplay-u, ali to je više manje isto. Bolja grafika, a priča.. zasad ne može ni prismrdit jedinici, a bojim se tek kako će dalje biti. Mislim da ću ostati razočaran na kraju.

Bem vam tako konfliktne dojmove, ne mogu dočekat da sam vidim.

Brijac baš htjeo nešto slično napisati sto se tice priče, na 10h igre sam to bi bilo pola igre i za sad ništa me nije posebno iznenadilo..

Ettore79 mislim da je tek jedna trećina, možda i manje. Ovisno koliko temeljito istražuješ.

Fenix doslovno gledam da sve nadem sto je moguće u prvom prijelazu 😅

Kolko ima? 35 sati?
          Ja se dam kladit da mi je chapter sat vremena bar.
          Znači 40-ak sati ne gine.