Igramo kao Ellie, potvrdio Druckmann
The Last Of Us Part II
Igramo kao Ellie, potvrdio DruckmannSamo kao ona, ili to nisu pitali?
Kad je počeo trailer, vidim prvu scenu i mislim si nisu normalni da treću postaapokaliptičnu igru najavljuju,
onda mi je na milisec pao na pamet Days Gone. Ne treba im to vidili smo ga dosta. Kad su pokazali znak to je bilo to.
Bilo je pitanje vremena kad će najavit igru. Očekivao san da će to biti E3 jer je to karata koju konkurencije nema.
Trailer je odličan, sasvim dovoljni informacija. Upravo je ovakav nastavak bila želja kad sam odigrao prvi dio. Zrelija Ellie, isti taj svijet itd.
Evo u kratkim crtama ono najvažnije sa streama
-Igramo kao Ellie
-Ellie ima 19 godina
-Igra je u razvoju godinu i pol, točnije krenuli su poslije Left behind DLC-a
-Glazbu i dalje radi Gustavo Santaolalla
-Prvo su htjeli pokazati igru na E3 ali nisu mogli čekati
Spominje se teorija da ono što smo vidjeli da to možda nije Joel...već da je to nekakav "duh" u njenoj glavi...tj. da je Joel mrtav i ona valjda ide u osvetu. To je fan teorija. Moglo bi i to biti.
Bemti opet sam pogledao trailer...naježio se.
IvanCROsemo
Godinu i pol? Damn...ne samo da kvalitetno rade već su i brzi. Iako priznajem trebali su ostaviti za E3, ali nema veze :)
Da, i više Neil je rekao da je pjesma koju pjeva ellie snimljena još prije Left Behind DLC-a, znači više od 2 godine, rekao sam ja da su oni rano krenuli s ovim jer sumnjam da bi najavili da nemaju već dosta materijala.
Svejedno mislim da je ovo 2019.
Imaju pretrpan raspored što se tiče AAA eksluziva za 2018.
2013. godine Ellie ima 14 godina, 2018. će imat 19. Mislim da ciljaju da na 2018. godinu za izlazak. Kraj 2018., s vjerojatnim odgodama kao i U4, proljeće 2019.
Od sredine 2015. do kraja 2018. je 3 i pol godine, dosta obzirom da imaju engine i iskustvo rada na PS4.
Spominje se teorija da ono što smo vidjeli da to možda nije Joel...već da je to nekakav "duh" u njenoj glavi...tj. da je Joel mrtav i ona valjda ide u osvetu. To je fan teorija. Moglo bi i to biti.Baš sam to išao napisat, rekli upravo tu teoriju na PS I Love You XOXO. Ak se mene pita ovo bi bilo epic!
Bemti opet sam pogledao trailer...naježio se.
2013. godine Ellie ima 14 godina, 2018. će imat 19. Mislim da ciljaju da na 2018. godinu za izlazak. Kraj 2018., s vjerojatnim odgodama kao i U4, proljeće 2019.Zanimljiv take da bude real time, al sjeti se natpisa prije Pittsburgh-a.
Od sredine 2015. do kraja 2018. je 3 i pol godine, dosta obzirom da imaju engine i iskustvo rada na PS4.

Piše da treba evakuirati do 17.10.2013., a radnja TLoU je 20 godina nakon dolaska apokalipse. Znači nikako nemre bit 2013. godina da je ona imala 14 godina.
No i dalje vrijedi ako igra izađe 2018. da je točno 5 godina starija. Ja se ipak slažem s Nexus da je ovo najranije 2019. igra. Imamo dost toga za igrat do tad. Od 2019. se imamo veselit za TLoU Part II i Death Stranding!
One more thing, sjetite se da je U4 bio najavljen 2013. godine, 2 i pol godine prije izlaska igre. Nebi se čudio da će slično bit s TLoU Part II.
Ma radnja TLOU-a je bila negdje u 2030-ima. Pocetak igre je bio u 2013., a znamo da se onda otislo u buducnost 20-tak godina. Znaci sad smo negdje oko 2040., Ellie je na kraju tinejderstva te su nam neukusni komentari i zakonski i moralno dozvoljeni.
Ovo sta je Nexus napisao ima smisla..Joelu nisu prikazali lice i vjerujem sa razlogom
Ovo sta je Nexus napisao ima smisla..Joelu nisu prikazali lice i vjerujem sa razlogomOva cutscena može biti negdje na sredini igre primjerice. Negdje u prvoj trećini Joela ubiju i ona ide u svoju osvetu itd.
Hebeno.
Ovo šta sam pisao mislio sam čisto na godine izlaska igre i real time kao takav, a ne u igri. Ako ćemo po igri onda, 2033. odnosno 2038. Dođe na isto, jel.
...
Baš me zanima oće li uvodit nove vrste infecteda... mislim da moraju ako žele osvježit gameplay, neku mutaciju ili nešto ubacit.
EDIT: Zanimljiva teorija od Nexusa i možebitno točna jer ako ćemo igrat s Ellie cijelo vrijeme nekako sumnjam da će Joel bit s nama. Prvo dosta je star, a i skroz bi bilo čudno da Joel uzme ulogu Ellie odnosno pasivnog lika s kojim ne upravljamo. Meni se isto čini da bi ga mogli na početku izgubit, nešto kao i početak originala, onako šok. Pa bi se dalje pojavljivao kroz Ellie odnosno njena priviđanja.
Svakako vrlo zanimljiva teorija i jedan od smjerova u kojem bi mogli ić.
baš se i meni nekak najviše poklapa teorija o tome da je Joel mrtav.. nije samo da mu nisu pokazali lice, nego su mu i ruke bile nekako mlađahne, kosa nekako smeđa, dok je već u prvom dijelu bio malo sijed i stari cca 45 god.. ovdje bi morao biti još stariji.. a i ušao je u tu prostoriju poput duha tek nakon što je ona pobila sve u kući i počela svirati.. čudno jer on je uvijek uz nju.. pa onda malo čudna teorija da ju pita što je naumila.. ako je s njom sigurno ju neće to pitati.. več bi oni znali što rade..
jep jako izgledna teorija da je mrtav :(
šteta jer sam se jako razveselio kad se Joel pojavio, pošto mi je on puno draži lik i ljepše mi je s njim igrati nego s nekom klinkom, no kad su rekli da u ovoj igri igramo s Ellie to je još jedna potvrda, ona je sada starija, iskusnija i opasnija.. svejedno.. htio bih ponovo s Joelom igrati u ulozi "tate"
btw. Nexus pravio si se pametan kad sam govorio da je igra u razvoju više od pola godine.. eto ti potvrde.. :
...sigurno hoće, prošlo je 5 godina, mutacija napredovala, vide se i kanđe na drveću na početku trailera, možda životinje mutirale.. :
Baš me zanima oće li uvodit nove vrste infecteda... mislim da moraju ako žele osvježit gameplay, neku mutaciju ili nešto ubacit.
Eh da rekli su na livecastu nešto u vezi datum izlaska igre. Imaju interno kad bi mogla, i naglašavam mogla, izać, ali veli Neil da su naučili lekciju i da neće niš reć dok ne budu sigurni u datum izlaska. Sad možemo se samo nadat da će to tako i bit! ;)
Nema smisla da pokazuju kako Joel ulazi u tu kuću sa pištoljem u ruci još pogotovo od ulaza a još i više da ga Ellie zamišlja mlađeg a da je "duh". Ne bih se čudio da umre tijekom igre ali za sada ovo da ona to umišlja iako je lijepa teorija ne stoji baš.
Pa Joel je vec presao 50 u originalu (osim ako nije postao otac sa 9 godina) i tu bi se vec priblizavao 60-toj. Slazem se, vjerojatno je odapeo i Ellie krece u osvetu.
Nema smisla da pokazuju kako Joel ulazi u tu kuću sa pištoljem u ruci još pogotovo od ulaza a još i više da ga Ellie zamišlja mlađeg. Ne bih se čudio da umre tijekom igre ali za sada ovo da ona to umišlja iako je lijepa teorija ne stoji baš.teorija je tužna a ne lijepa
a meni ima itekako smisla, jer ona igra gitaru, emocije dolaze, a on se iz magle pojavljuje kao duh.. mlađahan nego ikad.. čisti, ko da je iz raja došao, bez mrlje krvi, bez izboranih ruku ili sijede kose.. i pita ju kao nekad : "mališa, što si naumila" nebi ju on sad to pitao, pogotovo joj se nebi tako obratio kad je već odrasla..
Iz raja došao sa pištoljem Zvuči zanimljivo ali za sad je sve ovo magla dok ne izađe igra ali u biti i ja sam siguran da će ga ubiti tokom igre samo ne baš toliko da je u ovom traileru mrtav.Nema smisla da pokazuju kako Joel ulazi u tu kuću sa pištoljem u ruci još pogotovo od ulaza a još i više da ga Ellie zamišlja mlađeg. Ne bih se čudio da umre tijekom igre ali za sada ovo da ona to umišlja iako je lijepa teorija ne stoji baš.teorija je tužna a ne lijepa
a meni ima itekako smisla, jer ona igra gitaru, emocije dolaze, a on se iz magle pojavljuje kao duh.. mlađahan nego ikad.. čisti, ko da je iz raja došao, bez mrlje krvi, bez izboranih ruku ili sijede kose.. i pita ju kao nekad : "mališa, što si naumila" nebi ju on sad to pitao, pogotovo joj se nebi tako obratio kad je već odrasla..