Spominje se teorija da ono što smo vidjeli da to možda nije Joel...već da je to nekakav "duh" u njenoj glavi...tj. da je Joel mrtav i ona valjda ide u osvetu. To je fan teorija. Moglo bi i to biti.
Bemti opet sam pogledao trailer...naježio se.
Baš sam to išao napisat, rekli upravo tu teoriju na PS I Love You XOXO. Ak se mene pita ovo bi bilo epic!
2013. godine Ellie ima 14 godina, 2018. će imat 19. Mislim da ciljaju da na 2018. godinu za izlazak. Kraj 2018., s vjerojatnim odgodama kao i U4, proljeće 2019.
Od sredine 2015. do kraja 2018. je 3 i pol godine, dosta obzirom da imaju engine i iskustvo rada na PS4.
Zanimljiv take da bude real time, al sjeti se natpisa prije Pittsburgh-a.
Piše da treba evakuirati do 17.10.2013., a radnja TLoU je 20 godina nakon dolaska apokalipse. Znači nikako nemre bit 2013. godina da je ona imala 14 godina.
No i dalje vrijedi ako igra izađe 2018. da je točno 5 godina starija. Ja se ipak slažem s Nexus da je ovo najranije 2019. igra. Imamo dost toga za igrat do tad. Od 2019. se imamo veselit za TLoU Part II i Death Stranding!
One more thing, sjetite se da je U4 bio najavljen 2013. godine, 2 i pol godine prije izlaska igre. Nebi se čudio da će slično bit s TLoU Part II.