Pa vjerojatno ce bit ko u Unchartedu, prodes na najvecoj i dobis trofeje i za sve druge nize difficultye.
Ko ovo ne igra na najtezoj je pica.

Najgori su mp trofeji.

Ima li koja dobra duša da mi pomogne oko onih za TLOU 1, planiram njega platinirati isto, ali nemam blage kako ću ove mp trofeje 😅

Solid_Snake Git good bro 😃 Imaš hrpu grupa za boostanje, ako ne nađeš nekoga...Sad svi čiste, pa bi trebao lako naći 🙂

fensisuperstar onda mozda nisi zasluzio platinu 😀
      kad se sitim koliko sam puta na Grounded umro u misiji sa David-om ,jos sad kad psi se ukljucu ajme majko

nadam se samo da mi PS nece prigorit jucer upalio COD mislio sam da ce poletit konzola

To i mene brine. Pomirio sam se da će ovo biti PS5 launch naslov, ali sad kad je release strogo na četvorci više ne znam jel da montiram neko vodeno hlađenje u plejku ili da ga stavim u Wok kad se zapali da kuća preživi.

escoban onda mozda nisi zasluzio platinu

ma jok odnosio sam se na njegov komentar da tko god ne igra na najvećoj tezini je pica.
        na kraju krajeva kežualce ne zanimaju platine.
        Što se samih platina tiče to je stvar developera.

Solid_Snake

Bas si i ja razmisljam da to rijesim, za svaki slucaj ako cu ikad na Platinum ici. Mogli bi onda bacit par meceva u sljedecim danima/tjednima.

Solid_Snake

Javi u porukama na PSN-u kad igras najcesce pa cemo se tocno dogovorit. Ali ja sam ti njubara u MP-u, 6 godina ga valjda nisam igrao.

Evo za sve vas koji ste čitali i vidjeli leakove. Napisao sam u recenziji da morate odigrati igru da biste zapravo doživjeli igru. Evo članak čovjeka koji je također ranije vidio leakove, a onda je odigrao igru.

Dok cekamo...

Btw. I dalje ima najljepsi lighting koji sam vidio

Još mi se čini nestvarno da ću u petak igrati The Last Of Us Part II :o