pravednik
Iskreno, nisam imao problema s FPS-om. Imao sam samo jedan manji bug. Isto sam igrao na Pro verziji. Možda sam kod baklji skužio mali pad, ali nisam siguran. Zoran je vjerujem naučio igrati više na PC-u gdje je framerate bolji, pa više primjeti te stvari. Što se tiče HDR-a, nije mi impresivan kao Horizon. To mi je i dalje top HDR igra. 🙂 Iako...skužit ćete kad HDR izgleda predivno. Ne smijem spojlati o čemu je riječ. Rekao bih da je HDR u rangu s GoW. Tu su negdje otprilike. HZD i GoW su ipak malo šarenije igre. TLOU 2 blista u trenucima kad gore spomenute baklje ili kad dođete u dio igre (nije spojler, prikazano je već) gdje su ta crvena svijetla. To u HDR izgleda strašno, strašno impresivno.
@Kikiller HDR postavke nisam dirao jer su već bile onakve kakve trebaju biti za moj TV. 😃 Ne moraš se mučiti s postavkama. Samo zvuk namjesti ako imaš surround sustav. Trofeji - ja ih ne ganjam, ali mogu ti samo reći da su lakši nego u jedinici. Nakon prvog prelaska otključao sam ih već pola, a prvi sam prešao nekoliko puta i otključao sam ono 10% trofeja. Rekao bih ti konkretnije, ali valjda zbog restrikcija, PS4 mi uopće ne želi učitati TLOU 2 trofeje. Sinkronizacija stoji na 50%. Sve druge igre učita.