Nema se tu šta mislit ni pričat, igra se uzima prvom prilikom i uživa u svakom trenutku. Sve i da je zadnje smeće (da mi je vidjet da ND napravi lošu igru) kupuje se iz inata.
The Last Of Us Part II
Opet pokrećete glupe rasprave, zna se šta je najbitnije i za što živimo: Ocjena na METACRITICU.
- Uređivano
Da ponovimo:
State of Play sa TLOU Part II - 27. svibnja
Recenzije za TLOU Part II - 12. lipnja
Izlazak TLOU Part II - 19. lipnja
- Uređivano
U ovom slučaju user score.
Naravno trolaže ispod 70 ne računam.
Nećemo ulaziti u priču i pizdarije ali igra ne zaslužuje ispod 7/10, 70/100 samo radi produkcije, zvuka i grafike. Znači ako odlučite zajebati jer vam priča nije sjela uzmite ovo u obzir.
Recenziju Filipa neću smatrati relevantnom (bez uvrede) pošto gledam samo nezavisne odnosno one recenzente na yt koji sami kupe/posude igru. Ovo Filipe nejde tebe osobno ili forum. Smatram da je teško biti objektivan kad ti developer pošalje igru, moraš se nekako odužiti. Ne kažem da mora svaka biti 9/10 ali moraš paziti koje nedostatke/mane navodiš. Isti princip radi HCL u zadnje 4 godine.
Sa jedne strane imaš privilegiju sa druge ponudu koju ne odbijaš
Pa i svrsava na igru vec mjesecima iako ju nije ni zaigrao. Znaci minimalno 90 je vec dobila...
Tko ne svršava na girl on girl akciju? Samo pederi kume.
pravednik Ne smijem pisati ništa o igri, pa ni neću, ali čisto da znaš moj stav - ja nemam problema s tim ako je igra loša napisati da je loša. Bilo koja i od koga. Svakako sam igru planirao kupiti i da nismo dobili kod za istu, i to definitivno neće utjecati na konačnu ocjenu kakva bude. Niti ovo što je maverick implicirao da svršavam na neke igre. Ja ću je kao i do sada svaku igru ocijeniti kako mislim i kako sam je doživio i to je to. Meni je jasno da s jedne strane postoji hrpa ljudi koji bi voljeli da igra bude flop, a s druge strane postoje ljudi koji žele samo maksimalne ocjene za igru. Recenzija je uvijek subjektivna, a ja ću napisati ono kako sam doživio igru. Ocjena je u konačnici manje bitna. Uglavnom, ocjena NEĆE imati veze s činjenicom da smo dobili kod za igru.
Znači, fakat ne valja??
Flipper recenzira Playstation ekskluzivu, šta je sljedeće, Emilijo Forzu Horizon...
@pravednik imali smo i mnoge druge igre koje smo dobili za recenziranje, pa sam ih osobno posrao. Cossacks nisam nikada ni napisao, jer je igra govno
jer je igra govno
Existence is pain.
Sad mi se jedinica opet igra.
Da ne odem skroz u offtopic samo ću reći da je Flipper jasno objasnio sve.
- Uređivano
Očekivana zabrana Saudi Arabije i UAE.
Takvi zakoni tamo vladaju, znamo kao stvari stoje.
Ironično da zabrane zbog lezbijki a igra ima nasilja. Baš su se toga uhvatili, u igri uopće fokus nije na tome, potpuno nebitna stavka koja se reklamira nepotrebno.
Srednji sloj drže u kavezu a visoki rade sve oblike nemorala. Naše balkanske starlete i manekenke imaju iskustva iz prve ruke. Razumio bi da žive kao amiši ili jehovini svjedoci i toga se drže, ovako je to licemjerno. Bojkot igre jer ima lezbijke dok ti 7. sin karika Maju Šuput na 102. katu 5. zgrade a ti imaš devetero ženski u haremu. Seems legit.
Isto ko u americi.Negan u TWD nesmije izgovorit "fuck" ali moze rascjepat Glennu glavu da mu oko iskoci a ostatak koze se zaljepi za Lucille
I tako su ubili posljednjeg PS Vita igrača na ovoj planeti. Bojkot.