Fenix Ma mislim da tu nema nekog zapleta jednostavno vrijeme/priroda čini svoje i mora se pojavit osoba s imunitetom. Ako ti je lakše sad je u modi "imunitet krda" mora krenut od nekoga.
The Last Of Us Part II
ikral 12 mjeseci je garancija..mislim da je hard drive.
Moraju zbog EU popraviti to. 1+1 godina je garancija.
Kako god bilo,imam 43 dana da rijesim.
Po meni loš trailer, nabacane hrpe scena i tjt. Loše i random
Sancta domenica je maknula onaj bolji popust. Zna netko da li postoji mogućnost da ga vrate? Prije par dana se moglo kupiti za 439 kn.
- Uređivano
IGN kanal briše dislajkove na traileru.
Reko možda krivo vidim, provjerim screenshot wtf? Bilo preko 50 000(trenutno 34 000) Pogledam komentare, ljudi im skidaju majku.
Nisam upućen ali otkad IGN kolaborira sa Sonyem? Do sutra će vjerojatno sa 34 000 biti na 2000. Na stranu što je dio hejtanja neopravdan, nema smisla takva represija.
Ono razina debilizima index.hr i jutarnjeg.
IGN? Od kad nije?
Reko nisam upućen, poznato mi je da su dosta srali po sonyu u doba PS3, rijetke exluzive su dobivale 9 i 10.
Ovu generaciju imamo Days Gone kojem lešinari daju(smiješno) 6.5, meni osobno najbolja igra sa tematikom zombie apokalipse. Jebena atmosfera. Sad odjednom suradnja sa sonyem. Gdje su bili tada?
Brisanje dislajkova ima smisla ako gledamo damage control/reklamu ali fokus treba usmjeriti na komentare koji su puni spoilera i ragea. Ako radiš cenzuru radi kako spada.
Kako netko može brisati dislajkove?
Nisam upućen, ali mogu nagađat. Događaju se takve situacije da razočarani ljudi poput Pravednika (ne kažem da i on to radi) dislajkaju sa sekundarnih accounta što je protivno pravilima korištenja. Nije mi teško zamisliti da u ovom slučaju ima jako puno takvih radnji. Kad se sistem zloupotrebljava izbalansira se sve.
Ako si netko da truda napraviti više accova da bi dislajkao trailer od igre, treba mu to dozvoliti. Nek se vesele ljudi bar nečem u životu.
Naravno da to rade, ameri pogotovo.
Vjerojatno youtube skuži da je sa iste IP adrese pa makne automatski nakon nekoliko acca.
Osobno se ne umaram time, pogotovo ne sa više accounta.
Gledaj ovo
Prvih dana po igri su srali fanovi, opravdano, sad gledam jbte led, tam neki kanali imaju video o TLOU samo da bi nakupili preglede i subscribere.
Aktualno je sada to, ljudi koriste priliku.
Angry Joe također, ima 1,100 000 pregleda, drugi video 450 000.
$$$$
Onemogućavanje likeova/dislikeova i komentara je meni potpuno prihvatljivo i iskreno prema korisnicima.
Brisanje dislikeova nije.
Trailer je odličan. Ne spoila ništa, već prikažu par snippeta taman dovoljno da prikažu željeni ton igre. Mene je iz totalne ravnodušnosti nabrijalo malo na igru. Čeka se 19.6.
Što se tiče ove cijele medijske hajke sve što imam reći je lol.
Flipper recenzira. Njegova recenzija 12. 6. Do onda ga ništa ne pitajte niti vam može reći. Čisto da znate
Ne mora ništa reći samo neka posudi account na par dana
Opa! Ipak recenzije izlaze tjedan dana prije.
@Flipper uživaj i moram priznati da sam ljubomoran