Slobodno napiši na PM, nismo stranci.
Ulaziš u teorije zavjere sada bez veze, kakve 2 rečenice i 2 riječi? Pokušavao sam ostati dosljedan ne iznoseći ni jedan detalj, istovremeno nisam slijep da zanemarim lošu interpretaciju mojih postova. Mene subjektivno nije briga za bilo kakav pokret, političku stranu, nacionalnost, rasu, spolno opredjeljenje, religiju u svijetu, dokle god nije radikalno te ugrožava moju ili egzistenciju bliskih ljudi.
Dalje prema slobodi govora tvrdim da videoigra nije medij za reklamu gore navedenih stvari. Osim ako to nije tematika jel tako kolega? Nećeš u Farming simulatoru raditi priču i reklamirati dedu živku koji kaže da je baba koja je zapravo reinkarnacija Sai Babe. Moram ti iz prve ruke napomenuti da nisi u pravu za gore navedene stvari koje dolaze do izražaja u post apokaliptičnom svijetu. Vjeruj mi da nakon samo 8 dana vani (simulirano sa prijetnjom) nećeš razmišljati o vlastitom imenu i imenu kolega a kamo li o religiji, politici, crnima i bijelima. Mogu to detaljno na PM. Sad zamisli 30 godina od apokalipse, bez tehnologije, hrane i vode sa klikerima, kanibalima, runnerima i sličnim živinama konstantno za vratom. U prvom dijelu izvedba Firefly pokreta imala je logični početak i svrhu.
Bavili smo se moralnim dilemama tokom preživljavanja. Ne sjećam se bilo kakve agende ili nametnutog režima.
Sve je savršeno ukomponirano. U Tlou 2 radi se o lošem writingu da budemo politički korektni te ne vrijeđamo gospodina developera.
Može jedno pitanje za tebe i članove?
Kako bi se osjećali kada bi tokom kampanje Serious Sama igra prerasla u političku debatu između SDP-a i HDZ-a?
Odnekud dođe zli Zecorog, ubije Sama, nakon toga preuzimate uloga Zecoroga kojim osvajate svijet da bi na kraju shvatili da je Zecorog prerušeni HDZ-ovac prebjegao iz tabora SDP-a.
Samo mi odgovorite ali bez sarkazma i šale. Dao sam Serious Sama kao primjer.