Ekipa ne nadajte se nikakvoj 2017. ili 2018...cmon...ovo je 2019. igra.

Inače tekst:
I can’t tell you how satisfying it is to finally be able to say that Ellie and Joel are back for another intense, harrowing, and emotional adventure. Like many of you, we have a deep love for the world of The Last of Us and its characters, and while a sequel may have seemed like a foregone conclusion, that wasn’t the case. We knew that it needed to be a story worth telling and, perhaps more importantly, a story worthy of Joel and Ellie. After spending years on different ideas (and almost giving up), we finally uncovered a story that felt special—a story that evolved into an epic journey.
It’s still early days for the project—the game’s release is a ways off—but we couldn’t wait any longer to give you a glimpse of what’s to come. We’re going to let the trailer (coming soon to this post) speak for itself, but expect more information about The Last of Us Part II in the coming months.
In the meantime, if you’re at PlayStation Experience today or watching the livestream from home, don’t miss our panel at 2 PT where I’ll be joined by Ashley Johnson and Troy Baker to talk about the reveal. Keep an eye on Naughty Dog’s channels to see more of what we’re up to this weekend.
Until next time, endure and survive!

2019. ipak predaleko, ja vjerujem da će 2018. najkasnije kasna jesen..

Nema šanse...možda na igri rade tek pola godine. Daleko je ovo.

IvanCROsemo
Čuo si Laydena..."very,very early build".

E jebes ga onda, ovak navlazit ekipu i onda izdat igru 2 god od prvog teasera :(

E jebes ga onda, ovak navlazit ekipu i onda izdat igru 2 god od prvog teasera :(
Zato se ja nisam navlazio :)

ma kakvi pola godine.. concept artovi i screenshotovi gdje Ellie svira gitaru javili su se već prošle godine.. Naughty Dog zna dobro čuvati tajnu.. a bili su i Easter eggovi u UC4..  ne bulazni brate 

ma kakvi pola godine.. concept artovi i screenshotovi gdje Ellie svira gitaru javili su se već prošle godine.. Naughty Dog zna dobro čuvati tajnu.. a bili su i Easter eggovi u UC4..  ne bulazni brate 
Kažem ti...nemoj očekivati 2018.
To je dev koji radi barem 4 godine na igri...od concept arta do finiša. Concept art se radi godinama unaprijed...drugo je kada se počne raditi na igri.
Tek su finiširali U4.

IvanCROsemo
Ma ne vjerujem da ND neće imati novu igru 3 godine, morali su oni krenuti na nastavak nedugo nakon izlaska prvog dijela.

Play that goddamn guitar!!

https://www.youtube.com/watch?v=2uuBwWUcvhQ

IvanCROsemo
Ma ne vjerujem da ND neće imati novu igru 3 godine, morali su oni krenuti na nastavak nedugo nakon izlaska prvog dijela.
Tada su radili na U4 logično.
Više nisu razdovojeni kao prije.

ajde vidjet ćemo, bolje neka ne žure.. remek djela su tu da se stvaraju godinama :)

Tako je, vidjet ćemo, ja bi se kladio na holiday 2018 ali to sam samo ja, ne vidim smisao najave igre 2 i pol - 3 godine prije izlaska.

Play that goddamn guitar!!

https://www.youtube.com/watch?v=2uuBwWUcvhQ
Ali ovi nabrijani crnci su mi najjaci

pogledajte sad koliko jedan Naugty Dog znači Playstationu. Dakle da danas nije bilo Naughty Doga nebi bilo tajanstvenog početka sa Uncharted DLC-om, nebi bilo zlatne vesele sredine sa Crash remasteredom i nebi bilo EPIC kraja s The Last of Us dvojkom.. drugim riječima ovo bi bila jadna konferencija da jadnija ne može bit.. iako Playstation rastura sa exluzivama ipak Naughty Dog idu debele zasluge što drži plejku na vrhu gaming industrije zasad..

Figo
Meni je cijela konfa bila odlična. TLOU je učinio još boljom.

Figo
Meni je cijela konfa bila odlična. TLOU je učinio još boljom.
svaka čast, ja jesam fanboy pa me ništa nije dojmilo osim Dog-ovih igara.. :)

Kriste smiluj se...znaci..ocekujem emotivnu igru sa jos mracnijom atmosferom..ocekujem brutalnu igru inspiriranu walking deadom..isto tako mi djeluje da Joel i Elie nece biti sami kroz igru i ocekujem vise negativaca..Ocekujem nastavak igre koji ce biti bolji od najbolje igre..i znam da ce mi ND 90% toga ispunit.

Prvi dio ce zauvijek ostati poseban zbog toga sta je Ellie bila djevojcica i taj njihov odnos u tome surovome svijetu je bio poseban.Sada kada je malo odrasla,kad su jos vise ajmo rec ocvrsnuli ocekujem iz toga jednu bas onako surovu i kao sta sam napisao brutalnu igru koja ce opet udarit na emocije..nebi se cudio ni da izgubimo Joela.

EDIT: Nexus sredio sam playku jedan frend u selu koji je ribar i jednim ulovom u noci zaradi 4 moje place si je uzeo ps4 iz dosade izgleda...trenutno se ta konzola vucara po posudbama a sljedeca stanica joj je kod mene...posudba..na par godina  :

slažem se, vjerujem da ćemo izgubit jednog glavnog lika.. jer ovo nije Uncharted.. ovo ide na teške emocije, a gdje će biti teže nego da se glavni lik žrtvuje životom za nešto..