Što više razmišljam ova teorija da se radi o Anni mi je sve izglednija. Malo vuče na Ellie, a i ova negativka joj krene rezat po trbuhu i kaže "They are nested with sin". Što bi moglo upućivat na to da se radi o početku trudnoće. Ne znam, i to skrivanje toga ko je nekako mi baca da se radi o nekom vrlo bitnom i blisko povezanom s Ellie.
...
i da, nadam se da ću uspjet oduprijet se gledanju svih budućih promo materijala. Gledam još prvi gameplay sigurno, a dalje ću se nekako morati maknut od svega i uć u igru totalno fresh.
EDIT: + glas daje Laura Bailey koja je big deal u ND-u i kod Neila, ne bi joj dao neku bezazlenu ulogu. I zadnji, glavni razlog, i naravno onaj najveći... nema šanse da bi mogla bit tako swole 20 godina nakon outbreaka. Pa dotad su sigurno potrošili sve zalihe proteinskih shakeova i gainera.
The Last Of Us Part II
EDIT: + glas daje Laura Bailey koja je big deal u ND-u i kod Neila, ne bi joj dao neku bezazlenu ulogu. I zadnji, glavni razlog, i naravno onaj najveći... nema šanse da bi mogla bit tako swole 20 godina nakon outbreaka. Pa dotad su sigurno potrošili sve zalihe proteinskih shakeova i gainera.this
...Ovo već nekoliko godina želim uspjet. Još nije upalilo :(
i da, nadam se da ću uspjet oduprijet se gledanju svih budućih promo materijala. Gledam još prvi gameplay sigurno, a dalje ću se nekako morati maknut od svega i uć u igru totalno fresh.
ND je poznat po tome da odaje previse detalja price preko trailera tako da se treba paziti. Tko im samo slaze te spoiler trailere...
The Last of Us Part II Panel Intro at PSX 2017 (Ellie & Joel Duet)
https://www.youtube.com/watch?v=kKHTMfYBlOc
The Last of Us Part II Panel Intro at PSX 2017 (Ellie & Joel Duet)Dobri su.
https://www.youtube.com/watch?v=kKHTMfYBlOc
Hahaha vidi njuske, faca velika.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Meni se cini da cemo imati gladne vukove u onoj sumetini a ova njuska ce se pobrinuti za vrhunske animacije
Možda budemo imali peseka kao pomagača :)ili neprijatelji
Nek svi riknu, samo da je pas živ
Ste spremni za epsku E3 prezentaciju? Siguran sam da će nas oboriti s nogu. Mislim da će Part II biti igra o kojoj će se pričati godinama (kao što se priča o tlou). Ne mogu vjerovati da će izaći tek nakon 6 godina. Da mi je netko 2013 rekao da ćemo za nastavak čekati toliko puno, rekao bi da je lud. Pogotovo nakon odlične prodaje i svih živih i ne živih nagrada. Očekivao sam nastavak 2016-2017.
Uzimam godišnji za E3 ponajviše da mogu pogledat taj gameplay u 5 ujutro! Tak da da hype je through the roof
Potpuno te kužim. Nećeš bit jedini
Desi Krux, cekam najavu nove konzole da podivljas
Desi Krux, cekam najavu nove konzole da podivljasBit će to epic dan, ha? xD
HN I EBG "slučajno" stavili izlazak igre ove godine?
https://www.thenerdmag.com/rumor-the-last-of-us-part-2-2018-release-date-suggested-by-australian-retailer/
Tesko, cisto sumnjam, a opet mozda zato Days Gone ide u sljedecu godinu, jos malo pa budemo znali bez nagadjanja.
Ja iskreno ne bi da dođe ove godine, radije neka ga još malo poliraju.
sony vec par godina isto radi, prva polovica im je snazna i imaju po 2 velike igre (i vise)
days gone im je veljaca i tlou 2 ce bit ko GOW ove godine. mozda malo kasnije, kao prvi dio koji je izasao u 6. mj. Unch 4 je isto usao u takav release tamo 5. mj tako da ocekujem TLOU 2 4.-6. mj iduce godine.
Ovo gore je samo placeholder, nema sanse da izadje ove godine