The Last Of Us Part II
Šta tu točno ima za leakati
Ma to Spencer plaća hakerima da napadaju Sony.
Jedna od najbolji igri ikad sad je jos bolja
Koja je uopće razlika između TLOU 2 i TLOU 2 Remastered?
Da se vratimo na temu, što kažu za novi mod? On me jako privlači
Može netko objasniti što donosi remaster, kakav je taj novi mod?
Sve je ovdje, tehnički nisu puno toga mjenjali.
- Uređivano
Ja definitivno uzimam upgrade. Edit: da ponovim ono za što su me bannali sa Eurogamer foruma prije 14 godina: Digital Foundry je hrpa likova koja se fokusira na potpuno pogrešne stvari, iskrivljenu terminologiju i predstavlja ih kao univerzalno mjerilo. (Tad im je glavna poštapalica bila Anti Aliasing, sad im je 60fps) .
Umjesto da u prvim sekundama pokažu Quality oni odmah na performance
Vjerojatno ću uzeti upgrade jer je TLOU 2 remek-djelo za mene, ali mi je žao što malo više ipak nisu poradili na tehničkoj strani. Igrat ću uz VRR i fidelity mode na 40FPS-a.
@Fenix Ono što si stavio u spoiler u drugoj temi meni uopće nije minus i mislim da je super odrađeno.
To je samo pokazatelj da svi to drugačije doživljavamo.
Ja imam zamjerke na druge stvari.
U jedinici su s izmjenama godišnjih doba postigli da svaki dio igre ima drugačiji osjećaj i dalo je na raznolikosti.
U dvojci mi je upravo ta raznolikost nedostajala. Imao sam osjećaj da se 30 sati provlačim kroz kišne ulice i zgrade Seattlea.
I s obzirom da je igra dosta duga kasnije mi je postalo malo jednolično.
Također mislim da je igra previše razvučena i da su neki djelovi kao npr. otok bili nepotrebni.
I nepojmljivo mi je da u igri postoji samo jedna animacija za stealth ubijanje nožem iza leđa. Takav način igranja je bitan dio gameplaya i ja gledam jedno te istu animaciju 30 sati.
S druge strane…
Mislim da je priča odlična, zanimljiva i nepredvidljiva. Apsolutno ništa ne bih mijenjao.
Gameplay je jedan od ako ne i najbolji u igrama uopće.
I svi ostali segmenti koji čine neku igru su sam top.
Jedinica mi je bolja ali i dvojka mi ide u sam vrh.
Jedna od najboljih igara koje sam igrao.
Kada ste već spomenuli RDR 2. Bolji mi je nego TLOU 2.