The Last Of Us Part II
Super jedva cekam opet ovo cudo prici
I ja jedva čekam ovo više nikad ne zaigrati.
Jel to isto vrijedi za disk kopije kao i za Uncharted 4?
Ako imaš fizičku kopiju igre nadogradnja te bude koštala 10 eur za digitalni TLOU2 Remastered!
Isto je i za digitalnu verziju.
Fer cijena obzirom na dodatni sadržaj i usporedbu sa onom travestijom MGS Collection od Konamia.
Kako inace te nadogradnje funkcioniraju kod fizickih igara, jel ja mogu recimo od frenda posuditi disk i za 10€ uzeti ps5 verziju i vratiti mu disk ili postoji neka prepreka?
Ne možeš igrati bez diska.
Svaki put kad oćeš igrat, moraš ga turnuti unutra. Disk, jel.
Poprilicno bezobrazno i nazalost ocekivano da se iza dodatnih para skriva nesto sto bi trebala biti osnovna funkcionalnost PS5 igre (mislim na haptic feedback), pogotovo kada se uzme u obzir da igra vec ima svoju PS5 verziju. Medutim, barem su dodali novog sadrzaja u igru pa to opravdava cijenu od 10EUR.
Ma iskreno vise me zanimalo kako to funkcionira u praksi s upgradeom. TLOU2 mi je bio vrlo dobar ali nije ostavio toliko jak utisak na mene kao prvi dio pa s obzirom na backlog ne vjerujem da bi ga ponovno igrao.
Hoce li ps5 verzija također imati hr titl?
Jbt, sta je ovo? Odes spavat na sat vremena jer zaspala beba, izađe GTA VI trailer, Sony izbaci ovo. A jbt.
Čini mi se jako zabavno, samo me zanima sto ce nam ostati svaki run (ako će ista) i u kojem smislu ćemo se nadograđivati (samo oružje i health) ili će biti i nekih drugih perkova. Ima velikog potencijala.
Flipper isti k ovdje…svaki dan ažuran, jedan dan odem ranije and all hell breaks loose
ugrabio W.L.F. EDITION!
OverHypedG đe?
playstation direct de
- Uređivano
OverHypedG daj link, gdje kako
Kolko? Možeš i meni??
- Uređivano
https://direct.playstation.com/de-de/buy-games/the-last-of-us-part-ii-remastered-wlf-edition-ps5
ja imam mamu gore pa njoj dolazi paket, ona mi tada prosljeđuje. Ako imaš nekoga s njemačkom adresom, ide bez problema s hrvatskom karticom plaćanje.
Tzereen nije mi dalo više, ne znam zašto, mislim da je po računu limitirano na 1 kom
E ne bi neki collectors edition uzimao u njemačkoj pa makar ga nigdje drugdje nebilo.
Zamisli kompletnu kutiju na njemačkom
wooddiebone steelbook me vuče najviše, a igru budem prodao
- Uređivano
Ne znam. Ak ne piše na steelbooku Der Lasten von Usen Parten Zwei REMASCTERLICH, onda računaj da si dobar
Zapravo više me brinu Soceieten of Schampionen kartice jer sam skoro skroz siguran da ludi švabi i to prevode.
- Uređivano
Mislim da naslov na steelbooku često bude na engleskom, al većina steelbooka ni nema ime igre već samo art. Dobro si rekao za ove kartice, to će sigurno biti, jer i osobno imam par collector editionsa iz DE/IT pa su nažalost tako na karticama ili u nekim knjižicama pisali na svom jeziku
Naslov sigurno nece prevodit kartice mozda oce…
U pravilu Svabe neprivode imena filmova LOTR je jedini koji mi pada na pamet da su preveli naziv…
Opet bolje nego kod nas kad je sad bilo DINA2
jel upgrade dostupan tek na dan izlaska igre?
Nije lose, dost zanimljivo izgleda No Return.
Čeka se dvojka opet
somethingwrong nisam znao za pola tih gifova. Baš fora. Mislim da ću i ja ovaj mjesec zaigrati ovo.
Prešao sam igru dva puta. Day one i onda opet u 9. mj 2020.
Tako da je prošlo već dosta, a ova verzija će biti po svemu bolja + dodatne misije. Naravno onaj dio mi i dalje stvara grč u želucu i ne mogu ai pomoći.
Ali jbg gameplay mi je zakon i masu toga još tako da..
Ja ću sigurno ovo ponovno zaigrati. Samo još nisam ziher dal' da i jedinicu još jednom prođem.
za tri dana se uzima upgrade
Ja sam remake prije par mjeseci riješio. A ovo ću si uzeti upgrade u petak.
https://exputer.com/news/games/the-last-of-us-part-2-remastered-leaked/
Opet leakovi, u ovom slucaju je totalno nebitno ali Sony i ND hitno moraju naci rjesenje za ove stvari… Svaka igra im leaka u zadnje vrime.