dormin Bloodborne

To se kupuje prije nego što najave! A što se tiče ovog remastered izdanja, samo je pitanje vremena kad će najaviti za PC.

Super jedva cekam opet ovo cudo prici 😂

I ja jedva čekam ovo više nikad ne zaigrati.

wooddiebone

Ako imaš fizičku kopiju igre nadogradnja te bude koštala 10 eur za digitalni TLOU2 Remastered!

Isto je i za digitalnu verziju.

Fer cijena obzirom na dodatni sadržaj i usporedbu sa onom travestijom MGS Collection od Konamia.

Kako inace te nadogradnje funkcioniraju kod fizickih igara, jel ja mogu recimo od frenda posuditi disk i za 10€ uzeti ps5 verziju i vratiti mu disk ili postoji neka prepreka?

Svaki put kad oćeš igrat, moraš ga turnuti unutra. Disk, jel.

Poprilicno bezobrazno i nazalost ocekivano da se iza dodatnih para skriva nesto sto bi trebala biti osnovna funkcionalnost PS5 igre (mislim na haptic feedback), pogotovo kada se uzme u obzir da igra vec ima svoju PS5 verziju. Medutim, barem su dodali novog sadrzaja u igru pa to opravdava cijenu od 10EUR.

Garrus_V

Vrati mu disk kad završiš igru hehe, jer ako nemaš igru u konzoli ne možeš igrati digitalnu!

Ma iskreno vise me zanimalo kako to funkcionira u praksi s upgradeom. TLOU2 mi je bio vrlo dobar ali nije ostavio toliko jak utisak na mene kao prvi dio pa s obzirom na backlog ne vjerujem da bi ga ponovno igrao.

6 dana kasnije

Nisam vidio ovaj koncept do sad, ocekivam ovaku Abby u seriji

10 dana kasnije

Hoce li ps5 verzija također imati hr titl?

Jbt, sta je ovo? Odes spavat na sat vremena jer zaspala beba, izađe GTA VI trailer, Sony izbaci ovo. A jbt.

Čini mi se jako zabavno, samo me zanima sto ce nam ostati svaki run (ako će ista) i u kojem smislu ćemo se nadograđivati (samo oružje i health) ili će biti i nekih drugih perkova. Ima velikog potencijala.

Flipper isti k ovdje…svaki dan ažuran, jedan dan odem ranije and all hell breaks loose 😛