The Last Of Us Part II
Al meni baš nije jasno to žuganje za listen. Danas svaka druga igra ima neki "detective mode" i označivanje svega i svačega u igri pa nikog nije briga. A nije TLOU bome ni neka HC survival igra pa da sad se ne uklapa, zapravo je baš odlično osmišljen i implementiran dio igre.
Mislim da igra nije baš toliko ogromna koliko mi razvlačimo. Onako vjerovatno zaturaš glavu u svaku vlas trave po 13 puta. A nekad vjerovatno i preletiš preko nečeg očitog da ni ne skužiš, prompt za interakciju malo kasni, a stvari se dosta lako stope s okolišem.
Ne kužim ovo što su već prošli, kaže satnica 21h, vjerovatno i dosta više ako ne broji pauze, retry-ove, cutscene i slično pa mislim da sam na nekih pola igre, malo više.
Ma dobro, svakom na izbor.
Realno, ak je netko u blizini iza zida, vidiš ga, što mi djeluje bezveze, nije da Ellie ima neke moći da može to izvodit.
U svakom slučaju, u jedinici sam ga isključil, tu ga ne koristim. Svakom njegovo.
Lažem... Jesam 5-6x, al 90% vremena zaboravljam da postoji.
Nije namjerno zavlačenje... Radim kak si i reko, ponekad i bespotrebno, al to je moj način igranja. Ne mogu proć pored zgrade a da ju ne očistim, jednostavno ne ide.
I usput porazbijam sve prozore,, samo da taj zvuk čujem .
Pa takve se stvari ubacivaju za casual gamere kojima je i na easy pretesko pric igru
Nije istina. Bar ne u ovom slučaju. u TLOU je to core mehanika i ne pomaže dovoljno da bi ti olakšala igru nego kao prostorni orijentir.
Nevjerojatno koliko je igra ljepša kad se igra po danu i suncu, a ne sumraku/mraku i kiši. Skoro ko dvije različite igre.
Skoro sam na 18h i također imam filing da su igru malo nepotrebno razvukli. Jer je bilo dosta dionica di se ništa bitno nije dogodilo.
resident_evil To jako dolazi do izražaja u drugom prelasku igre. Tu mi je malo došlo muka na nekim dijelovima. Nije strašno, ali i meni je to malo zamjerka igri. Mislim da su komotno mogli par sati sadržaja skinut i osmislit neke zagonetke ili nešto što bi bilo zabavnije, a eventualno priču ispričat kroz scene i bok.
Ili da ne siliš tu platinu unutar pet dana dok ti ne pozli od igre.
Završio nakon 30+ h
weky dobro si mu to napisao. Čovjek sili svaku igru odma mora platina, nedo bog da trofeji stoje nedovršeni i onda se čudi i prigovara.
Foggy smiješan si. Malo doktora posjetit?
Baš gledam ovu Platinu.
Nema za prelazak po težinama?
Ovo je ful easy. Sam moraš napravit i skupit sve.
Da trebas pric igru mozda 1ipo put
Ma ni to ak sve skupiš odma.
Ajde upgradi se ne stignu izgkeda svi.
wooddiebone pa realno na new game + prenosis sve sto si skupio i upgrade-a..ako bas hoces platinu stavis na onu very easy opciju da nabrzinu prijedjes i to je to... vele ljudi da je tezina platine 2/10
Prva ND igra koju ću dobit platinum lol
xenosphear Cuj ovog lol.
- Uređivano
foggy cuclaj pišu Jelašu.
Do prije par sati sam svršavo na zvuk loma stakla.
Do maloprije nisam htio ugasit radi jebene grmljavine i kiše. Kako ga jebački sijeva, milina za slušat.
Stajo pred taksijem i gledo kak kapi udaraju u njega i slijevaju se po staklu.
Pri kraju sam Day 3 i prerano je za išta sudit o priči, al ja ljepšu i bolesno detaljniju igru nisam vidio, niti ću vidjet neko vrijeme.
Realno, PS5 nam ne treba, ne znam što tamo mogu izvest a da izgleda detaljnije i realnije od ovog.
Maloprije ronim dok bježim, likovi pucaju na mene, i gledam kak metci frcaju kroz vodu uz onaj trag... Ma bjež, ovo su bolesnici radili.