@foggy dobio si pristup temi za one koji su prešli: https://forum.ffa.hr/d/17253-the-last-of-us-part-ii-otvoreno-samo-za-one-koji-su-presli-igru/
The Last Of Us Part II
Kikiller a kad sam nedavno imao isti problem igram warzone pa mi ne ucitava texture uopce,pa mi fali puska,pa ta propadanja.I onda je krenulo zamrzavanje u igrama i lagano trzanje ps4 menija.I sa rebuild database sam ga razjebo do kraja,tad se poceo resetirat sam od sebe i nije htio no palit vise
Ja sam kupio PS4 iz Italije jer nisam mogao čekati dok dođe u HR. Nakon 14 dana mi otišao HDD, pa sam morao kupiti novi. Isti simptomi nažalost tako da je HDD. Inače, meni je isto PS4 Pro začuđujuće tih bio kad sam igrao TLOU 2. Dok je GoW sasvim druga priča
OMG,užas,pa to kao da dio tebe umire
Jel treba sta komentirat?
- Uređivano
Meni je samo žao što nemam bolji tv, tačno ovaj stari lcd muku muči sa bojama XD
Mogu samo misliti kako izgleda na oledu.
- Uređivano
Daa..kad sam u supermarketu prvi put morao ono uze prebaciti preko grede da se popnemo. Tako mala stvar a tako puno cuđenja izaziva i kao sta sam reko mjenja gameplay,daje raznovrsnost.A da ne pricam za borbe sad kad je noz klasicno melee oruzje i ne trosi se kao u prvom i kad imas opciju za izmaknuti se.To stvara totalno drugaciji pristup i izgled u gameplayu u odnosu na prvi dio.Runner me napadne,pa se izmaknem i nozem ga ubijem.A potezi nozem su fenomenalni zbog nacina na koji je izvedeno.Npr. u nekim rpg igrama igrac dobije kontrole za light zamah i hard zamah ili neki combo itd. A ovdje je jedna tipka za zamah ali Ellie ima "u programu" masu kombinacija koje ce ona random primjeniti ovisno o situaciji.Kad te neprijatelj pritisne u klinc ubada ga u trbuh,kad je na srednjoj udaljenosti ide u prsa a na daljinu mase "krose" npr i reze grkljan ali sve to u masu razlicitih poteza.Danas sam liku zabio cekic u obraz i vidio kako su mu se zjenice preokrenule,vidio sam moment kada je iz zivota presao u smrt...netrebam nista pisat vise...To su te stvari,sitne o kojima mozda nisu ni recenzije puno pisale ali mjenjaju nacin igranja jedne igre od 30h.Jer ces ubit masu neprijatelja skoro uvijek na razlicit nacin.To je ta imerzija.Proci cu 10h igre ubit 50 ljudi ali u tih 50 zapamtit cu da sam Miretu prerezao grkljan a Đanija sam ubo u srce. A sve to kad spojite sa onim koliko ste udubljeni u pricu i koliko ste povezani sa likom to je bas jedan spoj nekog novog iskustva igranja ovako brutalne igre.
I odmah mi je sinulo na pamet koliko bi volio odigrat remake jednog Max Paynea sa ovakvom kolicinom detalja.Njegov osvetnicki pohod i da ih ovako gazi.Kakva bi to igra bila uhh..
Ne igram trenutno ništa i ne igra mi se, ali ovo bih igrao. Prodaje lik kod mene za 400 kn, točno bih uzeo pa prodao čim odigram. Suzdržati ću se nekako.
- Uređivano
BTW; za vas koji mislite da je Druckmann u igri. Nije.
Presao igru !!
- Uređivano
Evo i ja napokon prošla igru, 31h je trebalo ali je vrijedilo
Možda je Metal Gear nekad bio pojam za stealth, al ovo čudo mi ga šiša.
Tolki je gušt puzat po prokletoj travi da čudo!
I ovo kaj Marks veli... Jebeni detalji, koliku to imerziju stvara...
Vrtim neki artefakt u ruci i usput piljim kako Ellie ima crno ispod noktiju.. DE ME NEMOJ JEBAT!
Ubodeš lika u grkljan, a krv onak štrcne iz rane... Bolesno.
A kako tek stakla volim lomit...kako je tu zvuk prebolesno dobar... Baaaaaa
@escoban i @hulahopka oboje ste dobili pristup temi
https://forum.ffa.hr/d/17253-the-last-of-us-part-ii-otvoreno-samo-za-one-koji-su-presli-igru/
member
Doctor Uckmann odnosno Dr. Uckmann.
Iskreno, ta ekipa na karticama mi izgledao kao da bi mogli bit svi članovi tima ili nešto slično.
Nitko se još nije izjasnio iz NDa u vezi toga.
A i mislim kolka se drama sad radi oko Druckmannovog ega ko da je prvi put da se bitna ličnost iz developmenta stavlja u igru.