HDD ti rikava.Desilo mi se prije mjesec dana i morao sam kupit novi.Imam pro konzolu staru god dana.
Ja imam 6h igranja i tek sam na prve ljudske neprijatelje naletio.Nemam bugove zasad (neznaci da ih nema ili da tu sad branim igru) a sta se tice AI-a i opcenito borbe i za to smatram da je najuvjerljivije sta sam igrao u igrama.Covjece ubijam NPCeve a dosad sam 5 imena zapamtio vec.Zapamtio sam i facu jednoj zeni koja me opazila taman kad je izgovorila "nothing here".Malo sam prerano izletio sa sjekirom i kad me opazila dok se okretala taj strah na faci jednog NPCa i koliko je to realno izgledalo nikad necu zaboravit.Svi imaju imena,pokusavaju flenkat i djeluju kao osobe.Jednom sam ostao bez metaka i jedan koji mi je bio blizu to je cuo i viknuo svima da sam Out i drugi me flenkao.A koliko tek ima razlicitih animacija za sve situacije i kakve su rane.Od normalnih prostrijelnih rana do rasutih mozgova i djelova tjela.Kako samo izgleda kad zabijete noz ili sjekiru nekom u prsa majko draga.Cak se i krv ponasa drugacije.Ubod u vrat sa nozem izaziva onu ranu di krv siklja van i kad Ellie drzi ruke blizu ta krv joj uprlja rukave i ruke.Na podu ako ugazis u lokvu krvi ostavljas tragove itd.
A zvuk...sinoc cujem nesto pangledam sta se to cuje..skidam headset da vidim jel to u sobi ili u igri.Pa vratim headset i skuzim da se cuje kako Ellie dise! I cak dvije vrste disanja ima.Kad je sve mirno dise normalno kroz nos a kad je akcija dise ubrzano na usta.
Nisam jos ni zagrebao u igru ali presretan sam i zbog same igre kao TLOU 2 i zbog toga sta razmisljam da nas sad u blizoj buducnosti u next genu ocekuju ovakve igre.Ovo je sad na ljestvici iznad svih igri dosad ali realno je za ocekivat da bi druge igre trebale hvatat korak za ovim primjerom.Zaboravio sam skoro kako je kad pokrenes neku novu igru i divis se nekim vecim napretcima i skokovima.Zelim to od next gena.I jebes piksele dajte mi ovakvu koliciju detalja i imerzije.Znam da je nerealno od svih to ocekivat jer ovdje je jedan od najvecih studija ulozio 7godina rada u svaki pedalj igre..ali..ovako se radi igra jebemu!