DarkPunisher Očekuj slabije performanse na base PS4.
The Last Of Us Part II
Da i meni nije jasno.Nije mi jos uvijek kako Uncharted 4 izgleda na tom govnetu koji nemoze party otvorit u roku 15sekundi.
Bas sam neki dan potaknut Fenixovim ozivljavanjem Battlefielda 4 Downloadao Bf4 i pokrenuo ga.Nije mi jasno kako igra moze tako lose izgledat.Znaci ne pretjerujem,igra doslovno izgleda kao da joj texture nisu ucitane i kao da je smanjena rezolucija.Gledas u drvo i krosnje drveta i udaljis se 10m te krosnje doslovno nestaju i razdvajaju se texture i kad se priblizis onda se opet spoje. Toliko je ruzno da je neigrivo i oci su me zabolile jer na vecoj udaljenosti neprijatelja nemozes uocit i naprezem se previse.
I sad gledam ova igra i Bf4 su igre izasle na istom stroju. Bas ono WTF!?
ikral A sad bi lijepo mogao objasniti svima i zašto? Lost Legacy se vrtio praktički identično na base PS4 i Pro uz jedinu razliku što je na Pro moguće imati 1440p. TLOU2 je novija igra, ali da si takav studio dopusti da se igra traljavo pokreće u 1080p u odnosu na Pro i to na osnovnom modelu koji čini veliku većinu baze korisnika je jednostavno nepojmljivo i besmisleno.
Tebi kao da nije jasno što PS4 Pro predstavlja, što bi zapravo trebao biti i što zapravo nije dostavio u većini slučajeva. Kvazi 4K konzola koja je dizajnirana samo da Sony namakne malo više para s istom tehnologijom.
DarkPunisher Meni je sve kristalno jasno. Čak i base PS4 je briljantan hardver kojem ni TLOU 2 neće iskoristiti puni potencijal. Ono što je govno nije hardver, već nesposobnost developera. TLOU je realan placeholder kako bi igre trebale na curreng genu u osnovi izgledati, a oni briljantni devovi bi izvukli još ponešto.
Sad svi hvale next gen, jer ga promatraju iz perspektive svoje nesposobnosti current gena, gdje im je potrebna ogromna snaga da bi zadovoljili svoju nekompetenciju. Jedva čekam da prođe godina dana i da im nove konzole budu preslabe, a igre izgledaju kao loši PS3 portovi.
Onda je i Rockstar nesposoban? Ps4 hw ne da je zastario, nego je bio mid range pc u doba izlaska. Nvidia je sve "sjebala" izbacivanjem 9XX serije. I U4 uzasno radi na obicnom ps4. Isti developer, tako da pises gluposti
Prikaz gameplaya je uvijek na Pro konzoli i to navedu sitnim slovima. Naravno da igre rade glađe nego na običnom, ne znam zašto je to čudno?
chono7 Meni je U4 letio na base ps4.
Bas predivna igra koja se vrtila izvrsno.
ND su genijalci, doslovno izvlace zadnji atom snage hardvera.
Danas se pripremite za najdislajkani trailer za sony ekskluzivu. I to samo zbog leakova koji su izvuceni iz vise djela igre bez ikakve povezanosti.
Ako ti smatras dropove na 22 frejma genijalnoscu ok onaj dio s vatrom je bio neigriv.
Dobri stari mit o nesposobnosti developera. Izvlačenje "zadnjeg atoma snage" je ogroman gubitak vremena i novca.
Na base Ps4 eksplozivne scene u Unchartedu 4 su imale dropove do 25 pa mozda i nize.Zadnja scena na brodu koji gori i eksplodira je slide show. Ista stvar je sa RDR 2 u naseljenim gradicima.Prvi slideshow pocne u onoj prvoj tucnjavi u blatu u Valentineu.
Kad sam to iskusio,prodao sam svoj Ps4 i istog dana na rate kupio Ps4 Pro.Svako ko tvrdi da na obicnom Ps4 igre rade glatko,posebice igre poput U4 i slicne taj laze ili trola.
U4 sam čak i igra i iša je skroz glatko na base PS4.
Dobro, ne smeta svakome pad frameratea isto ali da na Pro i X modelima igre ne rade bolje baš i nije točno. Ja se igram na Xbone S na 1080p teveu pa bih opet volio X model zbog boljeg izvođenja.
Kazem meni nije nista dropalo.
- Uređivano
kupis si posteni PC i taraba. kakve crne pro konzole i gluposti. mazanje ociju. Death Stranding se izvodi najbolje od gotovo svih igara na ps4 i pokazatelj kakvi si perfekcionisti u Kojiminom timu.
Ako 99% vremena ne dropa, je li igra onda loše optimizirana? Što je najbolje, na Pro dropa u istim rijetkim situacijama. Rock solid 30 fps je u imalo zahtjevnijim igrama na konzoli nemoguća misija.
maverick pokazi mi PC na kojem cu odigrat Uncharted,TLOU 2 i ja cu ga odmah kupit
- Uređivano
19marksman89 i bolje sto ne postoji...
ne zelim da mi @emilijo dobije srcani! mora ostati koja ekskluziva i za Sonyevu konzolu
Zero RDR 2 mi je cisti primjer koji pokazuje prednost Pro konzole. A to je stabilan framerate i lock na 30! Ista stvar i GTA 5. Mozes vozit auto i na raskrizju prilikom svakog skretanja osjetit drop (meni osobno ubija toliko igrivost da zbog toga odlucujem hocu li igrat igru uopce ili ne) dok na Pro konzoli "glatkoca" izvođenja ostaje i u raskrizju jer ne dropa.
Ja ne kuzim ove sto pisu "isao je glatko". Ne nije! Sve je trzalo i dropalo na vecini scena gdje se penjes, gdje ima akcije i nekoliko npceva. Otvoreni leveli pogotovo. Igra NE drzi lock na 30. Dropa, trza, ne radi glatko.
Nisu ni NDovci svemocni na starom hardwareu.
Pa glatkih 25 fpsa je i dalje glatko.
Joj ne pricaj mi sta sam ja vidio. Jedan jedini drop sam imao sa tom vatrom i to je bilo zanemarivo kolko je kratko bilo. Ostalo je radilo fino sve.
Ima puno spoilera u traileru ili?
Nisam gledao još, čekam i ja na komentare da li da gledam ili ne
- Uređivano
Lol onemogućili i lajkove i komentare.
Ali samo ću reć da mi se čini da su emocije na facama ono šta sam godinama čeka da dođe u igre.
EDIT: Šta se spojlera tiče, pa jedan od onih trailera di dosta vidiš ali opet nemaš pojma šta se događa. Bar ja nemam.
@resident_evil pogledao, fuck it.
Meni nema toliko, ako baš hoćeš da izbjegneš koliko možeš, nemoj gledati. Ali sve su scene van konteksta ikakvog.
Hype na max, trnci žešći.
Ne mogu uopće teoretizirat šta se događa, bez ideja sam. Jedino da
ali očito se tu i hrpa drugih stvari događa. Uf uf uf jel kojim slučajem neko ovde poklanja PS4 Pro?
U pravu ste bili. Nema puno spojlanja i više manje sve smo to vidjeli
Trailer je bomba! Kad vidiš ovakvu grafiku na PS4 strah te pomisliti što će ND spremiti za PS5. Nabrijan sam na max, ali i dalje tvrdim da bi rađe htio da je Joel ostao glavni lik jbg. Nerealno mi je da "mala" Ellie može sama tamaniti sve beštije i ljude.
Pederčine makli opciju lajkova sa trailer-a, koji bijedni damage control. Prvo vilenjaci hakirali severe i sada magično makli i mogućnost feedback-a...
Na drugu stranu igra izgleda predivno
joel ljepsi od ellie lol
Kad vidim Joela ovakvog onda sam i ja peder, priznajem. Ne mogu si pomoć.
Nadam se da ćemo ga gledat što više u TLoU2.
Ja ne znam za ostale, ali ja ovdje samo vidim židove i pedere.