Nevjerojatno da se ti vrti na PS4. Cudo od devova.

Cudo bi bilo ovo izdati na 3 platforme uz ovakve rezultate. Single paltform release nije za cudenje

Ebote.30 frendova na PS listi igra u isto vrijeme ovu igru.To se nikada nije dogodilo.

U PM sta je ovo igram 7 sati vec , cudo jebeno cudo grafika/zvuk/animacije/atmosfera ajme

chono7 neznam bas, kad vidim kaj je ispod haube od plejke jednostavno nemam nista drugo za rec nego svaka cast ND-u.

Ne zaboravite da je PS4 star 7 godina. Pričalo se kad je konzola izašla da je već stara dvije godine koliko je kao imala star hardver. I onda ND izvede ovo. 🙂 Stvarno me zanimaju što će napraviti PS5 verzijom igre. Nadam se da neće biti samo manja nadogradnja, nego pravi upgrade.

Igra je u razvoju godinama ciljano za PS4, sve je pomno odradeno, svaki detalj i svaka scena je dobila maksimalno pozornosti u izvedbi. Linearan je naslov u kojemu se tocno zna broj protivnika, izgleda staze i moguce rute. Sve je to odradeno vrhunski bez daljnjeg, ali nista cudno za ovakav pristup. Jedna konfiguracija, jedna platforma, brdo love i mogucnosti u produkciji. Rezultat moze biti samo ovakav

PS master race .I. 😃

chono7 Bolje 30 u ovom slucaju nego 0 😛 Gdje ste pisijaši sad 😃

tbh igra je grafičko čudo ali osobi koja je napravila animaciju za skakanje treba dat jebeni otkaz.

chono7
    ja isto baš ne kužim kaj se svi čude oko izgleda.
    Da se razumijemo, igra je predivna, ali tehnički nije nerealni skok u odnosu na Uncharted 4.
    Djeluje točno kao igra sa kraja ove generacije. Original je recimo puno više djelovao kao igra sa PS4 dok je bio na PS3.
    Većina napretka je napravljena u animacijama i post process efektima.
    Iskreno jedina stvar koja me istinski impresionirala je rezolucija tekstura.
    Dva sata sam tek igrao, ali niti jednu približno mutnu teksturu još nisam vidio.

Da mi plejka ne hovera u zraku uz pomoć venta mislio bi da igram na Pro.

Imam spremnu igru,petak je i slobodan sam do utorka a ja zavrsavam prvi dio 😁
    Nedavno mi frend poceo slat poruke a inace nikad to ne radi dok igra bilo koju igru.
    Ovako idu:
    "Bit ce ti jebeno vidjet ces"
    "Ovoga nema u prvom djelu,ovo sta sam sad prosao"
    "Vristao sam dok sam igrao od napetosti i straha"
    "Muzika je fenomenalna"
    "Mama moja mila koja igra"
    "Nemogu doc sebi evo morao sam napravit pauzu"
    "Jos nemogu doc sebi"
    "Zasad mi je bolje od prvog"
    "Najbolja muzika u igrama ikad!"
    🤣🤣
    ...a ja prelazim prvi dio jos

Giphy - jim carrey lloyd GIF by Dumb and Dumber To

fensisuperstar sponzoruso

igram vec 3h (jbg..posao..obveze...) igra nit smrdi nit mirisi, zamjerka mi je na kretanje likova, za skokove necu ni da komentiram, nesto najgore sto sam vidio u igrama...

Sekcija u otvorenom dijelu Seattlea je highlight zasad. Konačno malo slobode bez autopilot gameplaya.