The Last Of Us Part II
Upravo je počelo bombardiranje Metacritica.
2,4/10 trenutno.
Jel to collector's?!?
I hate you right now!!!
Najgore što nisam kod kuće i tek danas kad dođem sa posla unboxing
Slatke muke
Tzereen wow..igra dosla u pol noci i vec je neko zavrsio do 9 ujutro. Prerealno i objektivno
19marksman89
Ma znam da nisu. To su za sad samo hejteri kojima se nakupljala mržnja posljednjih mjesec dana pa sad guštaju.
- Uređivano
19marksman89 i onda ima netko kao ja koji ide od ćoška do ćoska.
- Uređivano
fensisuperstar
Kaj? Pa fakat mi nije jasno. Faca je malo bljeda, to se pričali, al mislim pa nije tolko ogavna figurica.
Igrao sam nekih 2 sata i zasad je više manje ko prva igra, samo sa podosta više hodanja uz NPC-ove i gledanja cutscena. Ono čega nisam fan već neko vrijeme ali dobro, vidit ćemo dalje, tek je početak. Grafički je prekrasna, vjerojatno jedna od najljepših igri na PS4. Toliko detalja i ovako glatke animacije nisam očekivao iako sam znao da će odlično izgledati.
- Uređivano
Koliko god želim kazniti takve stranice ignoriranjem, toliko me zanima šta su sve nasrali. Naravno, nisam lud da si spojlam pa ću se suzdržati klikanja.
Procitao sam 2 recenzije. Jedna kaze 2/10: "
"ovo je ko star wars,zasto ND,zasto,?"Druga kaze 1/10
"Gameplay je outdated,dosadan i ne nudi nista novo a prica je losa"
19marksman89 Čuj, SW. Znači Ellie je Anakin ili Luke Skywalker. Bit će da je ovo prvo, osjeti se nekako i miris epizode Revenge of the Sith.
Za usporedit sa SW prvo treba pogledat SW. Ako je to Anakin = Ellie onda ok, a ako je to sranje prica u zadnjim SW filmovima, onda nije ok
- Uređivano
došao je i mojoj frendici Meeshee koja mi je streamala prvi TLOU i sad je počela streamati drugi dio
Ne kužim?
Kaj fali figurici? Zašto srednjak?
wooddiebone rly man ?
btw kako
fixati ovo? konstantno se ponavljaju poruke ako itko išta napiše.