Flipper

Hvala ti 🙂 sutra radim popodne a ne vjerujem da će mi igra stići prije posla. Tako da kad se vratim gasim sve i krećem u avanturu.

Baš sam sretan što ćete početi neki igrat za 2 sata već. 🙂 Čeka vas nevjerojatna igra bez obzira kako vam priča legla. Neću više nikad poželjet recenzirat ovakve igre...ne zbog toga što je TLOU 2, nego završiš igru i nemaš s kime pričati o njoj. 😃 Ne smiješ ništa reći, niti diskutirati. Glup osjećaj skroz.

Virujem. Kroz guzicu bi mi komentari vjerojatno izlazili.

Ja igram tek od 1, mislim da sam na britanskom PSN-u 😂

Ja sam vec na 3h gameplaya madafaka! 😆

@DarkPunisher mislim da ne. Volim ispoliranost, tehnicku stranu i posvecenost detaljima NDa, ali nisam fan njihovog gameplaya. Budem malo pogledao WTa, pa odlucim sto dalje

Tuhy LOL, imas previse godina da bi se s time zamarao 😃

Šta je Tuhy u duhu igre konačno priznao da je gay ili?

Zašto na ovom nedavnom PS eventu nisu rekli ljudima da se PS5 igre mogu igrat na PS4 ?

Zašto ova Abby izgleda ko da bi The Rocka pobijedila u obaranju ruku?

@19marksman89

19marksman89 smradovima koji drugima zele upropastit igru dok jos nije izasla

niti ja,
ali poanta je da nisu stali samo na ljudima koji su spoilali nego na ljudima koji su pričali o NDu i Last of us 2 čak i kad nije bilo spoilera u pitanju.
šakom i kapom šamarali lijevo i desno i sami sebi uspijeli strikeati twitter post.
ali eto znamo kako je ovaj forum generalno nastrojen, nebitno što ND napravi i kako se ponaša fanovi su jebiga fanovi. ;-)

može igra biti masterpiece ali to ne skriva činjenicu da su šupci