Evo ga, sad i Reboot dijeli Ellie edition!?
Pa, wtf, otkud im. Prodao bih tih par cm penisa za tu inačicu.

Tzereen
    Press je drugo. Oni dobiju svašta.
    Nije bilo namjenjeno za prodaju, ali giveaway je neš drugo.

7 godina cekanja se svelo na jos samo 4h i 5min. My body is ready

Zavidim vam ljudi. Ja ću još pričekati neko vrijeme dok zaigram, ali ako sve prođe po planu, pridružujem se raspravi za mjesec dana. Uživajte. 🙂

Koje sam ja nesrice , sutra se moram ustajat u 5 za na posao a prekosutra momacka 😢 kako se sve potrevi kad netriba

Ja sam isto nesretnik, imam 2-3 igre startane i ako krenem TLoU to će mi bit jedna previše 😂

escoban
      Meni momačka sutra (ne moja nek bratićeva), tak da i meni otpada sutra večer i dio subote dok se ne strijeznim, al u pol 9 sam sutra u Westgateu da preuzmem robu,, uzmem svoj SE i gas doma...
      Govorim ljudima da sam uzeo godišnji radi svadbe, al kurca, radi Tlou-a je 😀😀🥰

resident_evil ne diraj slidere. Igraj se s tim za drugi prijelaz. Ja sam krenuo na Normal i prebacio sam na Hard, pa je moja preporuka Hard. Imaš i New Game+ odmah, a onda još teže i igraj se sa sliderima. Ne diraj slidere posebno sad.

Fenix ne al sam kum pa jos gore , imam osjecaj da vcrs od 0-5 nece bit spavanja nego sa pleyke na posa 🤪

Mislim da sam si upravo kritično spojla igru jer sam kretenčina. Odlično.

Više od 360K ljudi gleda igru preko Twitcha i spojla si doživljaj. GG. Naravno, tko ne misli igrat razumijem. 🙂

Flipper

Hvala ti 🙂 sutra radim popodne a ne vjerujem da će mi igra stići prije posla. Tako da kad se vratim gasim sve i krećem u avanturu.

Baš sam sretan što ćete početi neki igrat za 2 sata već. 🙂 Čeka vas nevjerojatna igra bez obzira kako vam priča legla. Neću više nikad poželjet recenzirat ovakve igre...ne zbog toga što je TLOU 2, nego završiš igru i nemaš s kime pričati o njoj. 😃 Ne smiješ ništa reći, niti diskutirati. Glup osjećaj skroz.

Virujem. Kroz guzicu bi mi komentari vjerojatno izlazili.

Ja igram tek od 1, mislim da sam na britanskom PSN-u 😂