Procitao sam navodni leak.Ako je istina trazit cu povrat novca. Zasad i dalje vjerujem da nije a dosle su i neke potvrde da zapravo niko nezna nista o igri

Sad će još ispasti da je Jelash samo radio časnu dužnost upozoravajući članove o kakvom smeČu se radi. Lol.

19marksman89 aj mi pošalji taj leak na pm molim te ako ti nije problem , sad više i mene sve ovo živcira i želim znati...

aj mi pošalji taj leak na pm molim te ako ti nije problem , sad više i mene sve ovo živcira i želim znati...

Hah ljudi toliko gade tu priču i stvaraju nam takve grozote u glavi da ćemo na kraju ostat ugodno iznenađeni s bilo čim.

Počinjem mislit da je sve to dio ND master plana a pravednik je Druckmann s google prevoditeljem. 😄

Moram priznati da je baš gušt doći u topic i čitate vaše patnje oko leakova. 😃 Dobro da ste igrali igru. 😃

Jebeno, nema sta. Ko i Spidey reklamu ke je imal.

Hype train je dobio najdoslovniji smisao. Choo-Choo!

danas zvao gamestop, cini mi se da moja GOW ps4 pro odlazi u proslost i stize TLOU PS4 PRO edicija 🙂)
        pada trade in i nesto malo love za novu konzolu, al uzmem i special edition radi Steelbooka znaci imat cu 2 primjerka igre, al uopce nisam fan igre....sta bi bilo da jesam 🤣 🤣

Genesis imat cu 2 primjerka igre, al uopce nisam fan igre....sta bi bilo da jesam

Hodao bi kao magarac do kuće. Tronog. 😃

Nadam se da ce se Flipper u recenziji dotaknuti stvari oko izbora tezine igre i svih mogucnosti oko postavki.Nevjerojatno je sta su nam pripremili.