The Last Of Us Part II
Izgleda da nas čeka "slatki" patch on day 1
The Last of Us Part 2 Update 1.01 Patch Notes
New Features:
- Photo Mode
- Concept Art Gallery
- Model Viewer
- General bug fixes and improvements
- Additional accessibility options
https://gearnuke.com/the-last-of-us-part-2-update-1-01-patch-notes/
- Uređivano
Hype train je dobio najdoslovniji smisao. Choo-Choo!
- Uređivano
Džabe sve kad su svi koji su htjeli odigrali vec igru.
Flipper hahahaaahahahahhahaa
danas zvao gamestop, cini mi se da moja GOW ps4 pro odlazi u proslost i stize TLOU PS4 PRO edicija )
pada trade in i nesto malo love za novu konzolu, al uzmem i special edition radi Steelbooka znaci imat cu 2 primjerka igre, al uopce nisam fan igre....sta bi bilo da jesam
Genesis imat cu 2 primjerka igre, al uopce nisam fan igre....sta bi bilo da jesam
Hodao bi kao magarac do kuće. Tronog.
Nadam se da ce se Flipper u recenziji dotaknuti stvari oko izbora tezine igre i svih mogucnosti oko postavki.Nevjerojatno je sta su nam pripremili.
Ne znam o čemu pričaš a ne želim si spojlati. Zanima me samo dal se može isključiti listen mode na bilo kojoj težini?
resident_evil to se moglo u part1 ,mislim da je to sigurno ( u najgorem slucaju jednostavno nemoj koristit ga )
Jedva čekam da ovo dođe na PC.
resident_evil Nije nikakav spoiler.Nego su uz 5 klasicnih tezina jos ubacili neku vrstu slidera pa u kombinaciji dobijes 25 tezina. Mozes namjestiti za segmente koliko stete primas od neprijatelja, broj checkpointovabnpr...Za neprijatelje mozes nastimat preciznost neprijatelja, agresivnost, brzina kretanja, itd...Za saveznike agresivnost, učestalost ubijanja protivnika.Ze resurse mozes kolicinu municije i crafting resursa.Mozes si na primjer otezati igru u sukobu s neprijateljima, a olakšati u traganju za resursima.
Apsolutno sve postavke kontrola se mogu izmjeniti po zelji,FOV,blur,koliko zelis da se kamera trese,zvucni signal npr. ako zelis hint kad si.kod stakla koje se moze recimo razbit.
I prilagodili su igru za daltoniste i mislim i za gluhonijeme.
Da I ja sam video da su dosta stvari ubacili sto se tice pristupacnosti, svakako lep potez.
I za sljepe marks, cudo kolko opcija su ubacili. Jbt jos tjedan dana samo, ne vjerujem..
- Uređivano
Izbacuj recuuuuu, ajmoooo
U 09:01 ide
BTW;