The Last Of Us Part II
- Uređivano
A majke ti, dokle vise?
Remastered remaster bundle, pa kak se tog nisam prije sjetio da ce puknut
DarkPunisher ovakva razina produkcije kosta, a ovo je jedan od nacina dugorocnog financiranja. Meni ok dok nude kvalitetu kakvu nude, rijetku u industriji
DarkPunisher Cekaj Part 3, onda dolazi part1 remake remaster, pa part 2 remake i onda recomplete edition
izgleda brutalno dobro.
Ovaj TloU i Skyrim će me ubiti. Svaki put me navuku na jeftinu foru kao neki shemale @fensisuperstar u ruralnim dijelovima Wuhana.
Doduše ja sam kriv jer sam sucker za obje igre. A i bezvremeni su klasici nema šta. Ide na policu.
Raziel ne znam ja ništa. Ja sam samo u kroničnoj nejebici sa Woodijem i Mavedickom.
Znači neće biti fizički u trgovinama?
DarkPunisher Ja stvarno ne vidim problem.
Isto tako mi nije smetao GTA 5 na 3 platforme niti Skyrim u 117 izdanja.
Ja igru odigram a oni kasnije neka milkaju koliko hoće. Ne zanima me.
Čak u tome vidim pozitivno. Ako će to milkanje donijeti dodatnu zaradu studiju i time će lakše financirati buduće projekte tim bolje.
- Uređivano
StarFox_N Ma okej, ovo je samo bundle za koji nije potreban nikakav dev time.
Samo ono sto mene 'smeta' je to sto doslovno iskacu vise iz pastete, imam osjecaj kao da svakih par mjeseci izlazi novo izdanje neko.
Da se razumijemo, obozavam ove dvije igre samo smataram da pretjeruju s tim edicijama.
DarkPunisher Razumijem. Meni je svejedno. Ravna crta.
Ja se slažem da treba plakati i kenjati po forumu. Samo ste fulali razlog. Plačem jer nema izdanje za EU. Ovo bi kupio odma.
Htio sam probati preko Austrije, ali nije raspoloživo.