maverick usmjeravanje na zapadno trziste i zapadnjacke igre te napuštanje zabavnih IP-eva u svrhu guranja samo projekata koji koštaju stotine milijuna i samo su story focused

Mozes li nabrojati te igre? Te zabavne IPe i zapadnjacke story focus.

solidmerlin Te zabavne IPe

Sly, Jack & Dexter, Gravity Rush, og God of War trilogy, Infamous, Killzone, Resistance, Uncharted, Ape Escape, Everybody's Golf, MotorStorm, Wipeout, Team Ico games, Bloodborne, Syphon Filter, Twisted Metal.

solidmerlin zapadnjacke story focus.

Sve koje nisam gore nabrojao.

To je naravno moje mišljenje i ovakav Sony kakav je trenutno mi uopće ne treba kao niti jedna njegova igra osim Astro Bot-a.

12 dana kasnije

Ponovno odigrao igru i kao zadnja dva prelaska prije - iste scene iste reakcije.

Fenomenalan gaming proizvod koji ne samo da igrače uvlači u opasan i realan svijet, već propitkuje njegova stajališta, gledišta, personu, karakter i u konačnici njegovu svijest.

17 dana kasnije

Da bar dodaju coop mode za no return

13 dana kasnije
    • prayer

•  
      •  
      •  
    • Uređivano

Nadajmo se da su se ovaj put malo više potrudili oko porta

Ehh, opet su zajebali

• prayer

•  
        •  
        •  
      • Uređivano

herc

Taman editirao post. Katastrofa da ne mogu napraviti nešto kako spada. Valjda bude brzo neki patch da srede te kerefeke, ali na drugu ruku opet je u boljem stanju nego TLOU Part 1 kako ie bio

prayer Neznam sta Sony izvodi sa svojim PC izletima, ocito im nije stalo do te platforme samo se sramote i unistavaju ugled jos ce netko pomislit da takve izlaze i na konzoli.

• prayer

•  
          •  
          •  

escoban

Pa ovo su portovi sa konzole koja nema neke pre velike veze sa Windows-om tako da vjerujem da rade najbolje što mogu. Imaju tri loša porta i tri dobra, iako ni ovaj nije toliko loš kao Part 1 tako da je napredak svakako od prije. Sumnjam da će itko sa iti malo mozga koji ima PC misliti da se igre ovako loše vrte na PS5, štoviše to bi ih možda čak i potaklo da uzmu konzolu za ove igre.

Ja imam filing da je bilo puno vise losiji portova nego dobri od Sonya 🤷‍♂️

Btw. na steamu vec 20k igraca iskreno malo sam iznenaden mislio sam da nece premasit 20k, jos kad serija krene dobit ce vjerovatno novi boost.

Ja sljedeci tjedan krecem u novi prelazak, taman iznova prisa PART1 i usput ga platinira 💪

Ne ulažu dovoljno, vidi se to iz optimizacije. Ako u 2025. na mediumu izgleda lošije nego na PS4, sve je jasno. Nixxes je inače ok studio, pokrpat će s vremenom koliko se pokrpati dade.

Sada mi je drago da sam to odigrao ipak na plejci, na velikom OLED ekranu remaster je izgledao perfektno. Ovakve portove ne mislim ipak financirati, bez obzira koliko preferiram igranje na PC-u.

• prayer

•  
          •  
          •  

S obzirom koliko je stara igra ovo bi trebalo raditi daleko bolje, ali sa 4070 TiS na 1440p sa FG i DLSS transformer modelom tip ima skoro pa 200 FPS-a takoda nije ni toliko loše koliko se čini.

prayer Ehh, opet su zajebali

Neka su, yebla ih vise muznja serijala.

"Generally, however, the PS5 Pro version is equivalent to the PC ultra settings."

"PS5 Pro shows a better rescaling with PSSR with respect to DLSS in this game. We can appreciate it especially in the hair."

Dakle PSSR je bolji od DLSS-a na istim postavkama.

Sad da vidimo one koji kmeče da je PS5 Pro nepotrebna konzola.

Za 700 eura na istom PC nećeš dobiti ultra postavke i 60 frejma. Ovo je primjer uz Horizon 2 kad se pravi developer uhvati posla.

PC port isto nije loš osim zahtjevnosti al ništa čudno jer igra izgleda kao CGI. Čak i na PS4 u momentima.

Pogledao sam DF analizu i port nije baš najbolji.

Tko god je nezadovoljan ima apsolutno pravo.

S druge strane gledajući ocjenu na Steamu koja je trenutno 90% i ako uzmemo u obzir da je ekipa na PC-u dosta osjetljiva na tehničku stranu čini se da su ljudi generalno zadovoljni i da situacija nije toliko loša koliko bi se dalo zaključiti iz DF-ove analize.