The Last Of Us Part II
- Uređivano
Proša tunele i sada nastavljam sa Day 2.
Namučio se na grounded + premadeath u tunelima; prvu dionicu sam odmah prošao, ali ona druga sa ponovna dva bloathera me namučila. Neću ni reći koliko puta.
I u videu na toj dionici se vidi da je nasto kaos, ali sam se uspio isčupat.
Jer naravno, municije i sirovina nemam ništa.
I posjeta muzejima… Ta dionica mi je bila jedna od emotivno najdražih do sada šta se tiče i Part I i Part II. Pogotvo ovo; kako dobro napravljeno!
Evo i tuneli na grounded
Nakon šta sam prošao to, bacio sam oko na youtube kako ljudi to prođu na grounded i mislim da mnogi Grounded u naslovu su muljavine. Jendostavno nema šanse da na toj težini imaš četiri molotolijeva, dvije bombe i Shit Load of Bullets neznam koliko šparao!
Taj dio u tunelima mi je bio baš najmrskiji, ono crvenkasto svijetlo mi je ubadalo u oči. Tuneli i kod prvog i sad kod drugog TLoU-a su mi najneprivlačniji. Jedva sam čekao da dođem na vanjsko svijetlo. Premda sam igrao na moderate težini. Najdraži dio bio mi je u Santa Barbari a tebe to tek čeka, tamo sam se osjećal ko doma!
doktor1 prvu dionicu sam odmah prošao, ali ona druga sa ponovna dva bloathera me namučila. Neću ni reći koliko puta.
Imaš kasnije u jednu dionicu u bolnici, samo ću ti reci sretno na grounded
Dočekao PRO da nastavim sa igrom, jer eto, jako je loše radila i izgledala na običnom, ali jbg
A i Spiderman serijal me bio obuzeo tako da je ovo dozivili odgodu, ali evo me!
Sada prelazim Hillcrest i odmah ću reći - mrzim pse!
Odlično su napravljeni, ali moram brzo razmišljat šta i kako…
Šta se tiče izgleda i performansi na PRO konzoli; slika je oštrija, nema PSSR artefakata i iako je i prije radila fluidno sa VRR-om, ipak mi se čini da je to još fluidnije.
Sada si me opet podsjetio koliko mi je ta igra bila genijalno iskustvo. Ja ću vjerojatno još jednom reprizirati na PC-u kada izađe, ovaj puta na većoj težini gdje mogu onda s mišem precizno naciljati protivnike s tih malo metaka sto imam
Evo da postam svoju retrospektivu TLOU2 nakon remastera uključujući i osvrt na reakcije streamera tad, kad je igra izašla.
Bila je prije samo u članku na portalu.
I posebno dragu scenu Ellie u cockpitu rakete koju sam editirao dodavši zvučne efekte i Starman od Davida Bowiea
Dobar ti je engleski
TITANXIS to moja žena čita text što sam napisao. Ja imam dosta naglaska
Ta scena u muzeju je VRH!
Baš sam osto!
Čitava igra je vrh kao i part ajnc. Doslovno nema gameplay dijela u igri koji mi nije bio zanimljiv, osim što sam neke dionice manje volio iz drugih razloga. Ponavljanje, ambijent koji mi nije momentalno možda pasao itd. što je opet do mene. Objektivno gledajući igra ne broji zabadav milijune obožavatelja diljem svijeta.
A kad gledaš druge kako igraju nakon što i sam jednom prijeđeš e to je uživancija, ko da film gledaš.
Konačno našao vremena da pogledam ovaj dokumentarac.
S takvim kontekstom još vise respektiram sto su uspjeli napraviti s dvojkom. Jbt, kada će bilo kakav teaser za njihov idući projekt? Ulazimo polako u 2025., a TLoU 2 je realno PS4 igra iz 2020-te.
Čekam Steam reviews
Eto imali su RDR2 i BG3 sad ce imat priliku igrat jos jednu od najboljih igri u zadnjih 10god.
Sad kad se pomisa PSN link acc review bomb sa onim rage-om na golf scenu bit ce veselo