sve 5, ostavimo se ovog raspravljanja.. priznajem da sam se uznemirio jer si CoD uspoređivao sa Unchartedom.. meni to nije niti u jednom segmentu usporedivo ali otišli smo predaleko.. razumijem te što si htio reći.. i pretjerao sam, evo javna isprika..
nisam takav teški fanboy inače, igrao sam puno na PC-u, recimo STALKER shadow of Chernobyl jedna od naomiljenijih igara.. možda i zbog toga volim TLOU.. jer volim žanr apokalipse i beznađa.. nego vratimo se mi temi rađe

Sve ok  : Forum i portal su bogatiji za jednog clana kao sta si ti..i ne kazem to zbog toga jer si mi se ispricao jer nisam ni smatrao da mi se trebas ispricavat.Pise ti sve u inboxu : Vratimo se ontopic

Jesi igrao Left Behind? Moras to odigrat marks..

Nisi igrao  :

DLC savršeno nadopunjava dijelove originalne igre, kupuj taj ps4 čim prije.

osobno nisam uspio prijeci left behind, 2x sam se nazivcirao i odustao hahaha

Nisi igrao  :

DLC savršeno nadopunjava dijelove originalne igre, kupuj taj ps4 čim prije.
Ajmo svi donacije

Ima se za gtx 980 a nema se za ps4 koji ide na njuškalu za 1500kn  : :

Napravi free 7 day trial za PS Now i streamaj
:

:
hahaha koda mi citas misli...upravo instalirao ali ps network is down pise.

https://www.youtube.com/watch?v=XUf-uSROyyM

nekoliko zanimljivih informacija  :

Ups, promaklo mi, admini slobodno obrišite..

:
Minimum je 5/Mbs a ja imam 4
: :

Ja opet skinuo remastered nakon Mafie 3 se opet bacam na ovo. Inace svake godine bar jednom predem igru :)
Ko ce docekat dvojku..

I meni se ponovno igra remaster, nakon ovog novog trailera. 

Minimum je 5/Mbs a ja imam 4
: :
Imas test konekciju, pa probaj. Da pise da bi trebalo biti 5Mbs, ali prijatelj mi ima takodjer 4Mbs i igra bez problema, kazem ti probaj napravi test konekciju.

Ma isao sam na kraju probat ali jednostavno neznam koji mi je ps accaunt..neznan sifru a nisam siguran na kojem mailu je

Ma isao sam na kraju probat ali jednostavno neznam koji mi je ps accaunt..neznan sifru a nisam siguran na kojem mailu je
Zato ja to kada su opcenito sifre i meilovi u pitanju, po starinski ali siguran nacin  , cak i najsigurniji, znaci sve imam napisano u biljeznici di i sta koji meil i sifra, papir je papir isto kao i kemiska  . Inace to sam poceo primjenjivati, od kada mi je riknuo HDD sa podacima, siframa itd.

Jučer sam pokrenuo jedinicu i došao do muzeja. Sjetio sam se kako u main igri nije bilo dijelova di smo se borili protiv fungusa i ljudi istovremeno. Dlc je to ispravio i nadam se (gotovo sam 100% siguran) da će to biti u part II. Bit će puno zanimljivije for sure.