@PS2MASTER ne trebas vrijedati ako ti ego i intelekt ne dopustaju da shvatis neke stvari.
Kakav bozji hack servera i uzimanje materijala. Sudeci prema ovim tvojim tweetovima, oni su imali pristup SVEMU! Eeeeej! To znaci da je onda procurio i source kod svih ND igara! Mogli su prckat po dev bucketu NDa! Ovo su bedastoce koje se plasiraju! Cista propaganda za neuke! Neuspjeli pokusaj plasiranja neke price o hakiranju! Recite, bili smo govna i zaposlenik ili zaposlenici su nam nanijeli stetu zbog toga!
The Last Of Us Part II
- Uređivano
Vostalom, kolko čitam na ERI, maznuli su u biti datoteku koji je biti video format kako neko od devova igra.
Man, this is wild. I don't understand much about these things, but from what I gather, this security issue was reported to ND back in February, and they just didn't manage to fix it before people managed to find The Last of Us Part II stuff?
The fact that the leaked footage apparently already existed in video form in their servers instead of it being the hackers themselves playing explains why we only have certain key moments spoiled, and lack so much context and even the ending. They just weren't available.
OK I'm asking because it sounds like you know more but I do not want details. Do not put spoilers here.
I thought the ending was also leaked and/or the ending scene was shown. Is this not the case? Please don't go into specifics.
Nope. There are text "leaks" that describe an ending, but the way they only conveniently talk about the scenes that were leaked + the very ending makes them very obviously fake.
It's a huge game, though, so there's plenty to spoil even without the ending, so keep avoiding them. It's worth it.
But yeah, the ending is still a mystery to everyone.
Nisam pametniji od nikoga, ali zdravi razum i iskustvo u bransi mi govore da je ovo sranje koje prezentiraju igracima, a tipovi poput tebe puse ove price
Ne pise nista konkretno. Koji server? Deployment za pushanje contenta kao sccm? Kojemu su pristupili hakanjem certifikata za autentifikaciju? Znaci oni na tom serveru drze video materijal gdje neki dev igra tlou2?
Ajde oboje malo smirite govor s visoka, možete i civilizirano o ovome pričati, bez prepucavanja oko toga čiji je veći. Tim više što je riječ o raspravi koja bi mogla biti zanimljiva i poučna.
Amazon Web Services (AWS) is a secure cloud services platform, offering compute power, database storage, content delivery and other functionality to help businesses scale and grow. Running web and application servers in the cloud to host dynamic websites.
- znam sta je AWS, ali da bi pristupio moras razmjeniti certifikate. Znaci ND nema lokalnu infrastrukturu, vec drze ovakav sadrzaj u cloudu
onda su hakali Amazon servis? A sto je s bucket IDom?
chono7 znam sta je AWS, ali da bi pristupio moras razmjeniti certifikate. Znaci ND nema lokalnu infrastrukturu, vec drze ovakav sadrzaj u cloudu
onda su hakali Amazon servis? A sto je s bucket IDom?
Imaš iskustvo u branši i zdrav razum. Pitaj ND ko što i je Schreier pitao. Meni se smiješ kako pušim priče i tako.
Ložite i trolate se međusobno jedan i drugi. Pa ajmo prekinut ovo sad. Besmisleno je, nećete se složit i točka.
- Uređivano
Dobro zašto je uopće bitno od kud leakovi?
Svi znaju da je Master endemska vrsta besplatnog shilla.
Plaćaju ga 0 kuna, a ovaj im liže tlo pod nogama.
Jeste skužili kak je pravednik ljepo uredio postove da ispadne ko da smo bez razloga na njega krenuli?
Ja sam se stvarno nadao tužbi.
Pogotovo jer je lažovčina koja priča o nekakvih 14 sati leakova i cjeloj igri na nekom fantomskom poljskom sajtu kojeg može linkati, ali nema više tih 14 sati nego samo sat i pol.
Znači apsolutno nigdje na internetu se ne spominje da je leakao kompletan 14-satni walkthrough igre.
Zašto ovaj pojedinac nije već bananjeros i zašto se postovi mogu uređivati po želji umjesto da se zaključa nakon 10-15 minuta?
wooddiebone Ma, daj, zabavnije je kad imamo neki fajt nego da tu hrpa Sony botova međusobno izmjenjuje hvalospjeve. Svi se kao zgražamo a jedva dočekamo da uleti neki padobranac iz neke druge dimenzije, ne može Maverick sam držati klick count.
- Uređivano
wooddiebone Dobro zašto je uopće bitno od kud leakovi?
Zato jer je priča prije bila drugačija. Kad se otkrilo da je nešto drugo, onda su neki pojeli fina govna, a ne žele ni priznati da jesu. A ja ispadam mutav na kraju, no.
wooddiebone Svi znaju da je Master endemska vrsta besplatnog shilla.
Plaćaju ga 0 kuna, a ovaj im liže tlo pod nogama.
A što si ti, bogte?
wooddiebone Pogotovo jer je lažovčina koja priča o nekakvih 14 sati leakova i cjeloj igri na nekom fantomskom poljskom sajtu kojeg može linkati, ali nema više tih 14 sati nego samo sat i pol.
Link postoji, evo ti ga dolje na dnu. Al ne verujem da je iscurilo 14 sati gameplaya jer nigdi drugi ( osim ofdi ) nisam vidio da je iko rekao to. Googlam, nema ništa u vezi 14 satnog gameplaya. Ni na većim forumima u spojler temama ( ign, neogaf, reddit, resetera ). Ama baš nigdi ništa u vezi 14 satnog gameplaya, nit da ga je uopće i bilo. Samo ovo od sat i po. I s tim da je to samo video kako dev igra raniji build igre.
PS2MASTER
Upravo sam i mislio na tih sat i pol leakova. To sam sve pogledao, lagano sam skipao u inkrementima od 5 sekundi cutscene da mi baš ne pokvari kompletno konačno iskustvo, ali sve sam vidio.
14 sati ne postoji nigdje niti je ikad postojalo i to Pravednik piše da bi svojim bolesnim izopačenim fantazijama dao legitimitet.
- Uređivano
wooddiebone Upravo sam i mislio na tih sat i pol leakova. To sam sve pogledao, lagano sam skipao u inkrementima od 5 sekundi cutscene da mi baš ne pokvari kompletno konačno iskustvo, ali sve sam vidio.
S tim da se i kraj igre ne zna jer nije nit leakan uopće ( nit u video obliku nit u tekstualnom ). Al me zanimaju screenshoti MP-a. To ionak nije spojler.
Kaj nije da su izbacili multi?
Ili će ga standalone izbacit?
Zanima me kako bi izgledao Battle Royale u tom okruženju.