Nisam mislio nista lose sa tim jer uncharted je cjelokupno koplje iznad nego na gameplay i ozbiljnost ajmo tako rec.Izuzevsi U4 koji je malo ipak otisao korak dalje,prva 3 su kako sam i rekao cod iz treceg lica.Po prici i gameplayu.Po prici vecinom je to nađimo bogatstvo tamo i tamo,na putu se isprijeci neki negativac i to je to.Bolji su samo likovi u Drakeovoj druzini i Drake sam...negativci i ne bas.A po gameplayu krivo sam napisao ispricavam se-to je cod na steroidima! Onakve horde neprijatelja,granade spawn,opceniti kaos i james bond scene nemaju svi codovi zajedno u usporedbi sa jednim unchartedom..i da,cod nema penjanje..i to cjeli chapter penjanja i zagonetke koje vrijedaju inteligenciju.
kriva tema i ne govori gluposti molim te
Uncharted 2 koji je pobrao tone nagrada po svim segmentima igre, ti uspoređuješ s CoDom iz trećeg lica.. pa na Unchartedu sam lio suze (nije me sram priznat), smijao se do bola, suosjećao s likovima, s nestrpljenjem iščekivao što će se desit iza svakog ugla, jedan Tomb Raider koji je imao cijelu svoju karijeru nakon Uncharteda propao i krenuo kopirat da se danas može nositi s tom igrom, CoD iz trećeg lica.. ne vrijeđaju zagonetke intelegenciju ljudi, ti vrijeđaš intelegenciju masu gejmera koji su radi tog naslova ponosni što su vlasnici PS konzole i što su gejmeri.. što bi onda trebao reći za Max Payne 3, čića na steroidima, svaka scena bullet time, frcaju meci, malo lošija grafa nego u Uncharteda ali sistem CoD iz trećeg lica, horde neprijatelja, općeniti kaos.. a tebi vrhunska igra.. da se ne zavaramo i meni je.. ali Max Payne 3 je 70 posto bliže CoDu iz trećeg lica a ti si počeo tu Uncharted s time uspoređivat.. molim te ali stvarno te molim imaj svoje mišljenje, ali ne vrijeđaj jedan od najboljih serijala ikada od priče, humora, romantike, avanture, grafike, animacije itd.. itd.. i općenito razloga zašto se gejming danas isplati..
da se vratimo temi..
https://gamingcentral.in/joel-will-die-in-the-last-of-us-part-ii/
ne čitajte koji niste igrali prvi dio TLOU, ima spoilera, a članak govori o tome da je Joel mrtav.. što nadam se neće biti konačna istina