A idu mi na kurac oni nesposobni kreteni iz Massive pa ocu da napravi netko takvu igru, ali da valja.
The Last Of Us Part II
Nek radije oni pocnu radit na nekoj loot based igri. To mi je sad najdrazi zanr.Bljak.
A idu mi na kurac oni nesposobni kreteni iz Massive pa ocu da napravi netko takvu igru, ali da valja.Destiny!!
da, da, treba zontru na destiny navući :)
Nek radije oni pocnu radit na nekoj loot based igri. To mi je sad najdrazi zanr.Najgluplji žanr. Prelaziti jedno te istu stvar 100 puta da ti padne bolji loot. Jedina igra gdje sam farmao do besvijesti je masterpiece Dark Souls serijal. Al imam opravdanje...ipak je u pitanju Dark Souls ;)
Najbolje su one igre koje uz dobar gameplay imaju dobru priču i likove. Koliko god igre tipa Division, Destiny itd. bile zabavne i zarazne to je sve nula u usporedbi s TLOU-om, MGS-om, Mass Effectom ili Witcherom.
Samo kada se prisjetim nekih scena iz gore navedenih igara sav se naježim...to u usporedbi s igranjem jedno te istog sadržaja satima da ti padne neki generična pancirka ili puška s većim DPS-om.
Uozbilji se... :)
That's my man! Nema ga puno,ne pise cesto ali kad dode ubode i ode. Nenad_87
That's my man! Nema ga puno,ne pise cesto ali kad dode ubode i ode. Nenad_87Ninja sa zibe.
http://www.youtube.com/watch?v=XUf-uSROyyM
Jebem ti jos se nisam nacudio Unchartedu 4 koji je zbog superrealisticnih pokreta lica i grafike samo napravio ozbiljniju igru a znamo da je Uncharted samo Cod iz treceg lica...sta ce tek biti jos bolja grafika sa takvim motion captureingom u ovako dramskoj i igri koja puca na emocije..i jos u 4K npr. Ovo bi moglo biti i bolje od prvog cak..mogla bi to biti igra koja ce udarit pecat u gaming industriju kao nesto najbolje dosad,odsad i nadalje dugo u buducnost
znamo da je Uncharted samo Cod iz treceg lica...shots fired
Nisam mislio nista lose sa tim jer uncharted je cjelokupno koplje iznad nego na gameplay i ozbiljnost ajmo tako rec.Izuzevsi U4 koji je malo ipak otisao korak dalje,prva 3 su kako sam i rekao cod iz treceg lica.Po prici i gameplayu.Po prici vecinom je to nađimo bogatstvo tamo i tamo,na putu se isprijeci neki negativac i to je to.Bolji su samo likovi u Drakeovoj druzini i Drake sam...negativci i ne bas.A po gameplayu krivo sam napisao ispricavam se-to je cod na steroidima! Onakve horde neprijatelja,granade spawn,opceniti kaos i james bond scene nemaju svi codovi zajedno u usporedbi sa jednim unchartedom..i da,cod nema penjanje..i to cjeli chapter penjanja i zagonetke koje vrijedaju inteligenciju.
Jbt toliko me nahajpao ovaj trailer da se više ne veselim ni jedno igri, Horzion, da fuck is that, days gone, spiderman, čak je i novi Red dead pao u zaborav.
Mene nahajpalo da opet odigram prvi..samo kad se sjetim da sam igru odigrao hodajuci a trcao sam samo kad je igra zahtjevala.Stalno mi je u glavi zalazak sunca u Bills townu..u tom djelu sam totalno drugacije zamisljao igru i mislio sam da je jedina lokacija..mislio sam da cu otpratit ellie i dobit ono oruzje i zamisljao sam sasvim drugaciju pricu i radnju
Nisam mislio nista lose sa tim jer uncharted je cjelokupno koplje iznad nego na gameplay i ozbiljnost ajmo tako rec.Izuzevsi U4 koji je malo ipak otisao korak dalje,prva 3 su kako sam i rekao cod iz treceg lica.Po prici i gameplayu.Po prici vecinom je to nađimo bogatstvo tamo i tamo,na putu se isprijeci neki negativac i to je to.Bolji su samo likovi u Drakeovoj druzini i Drake sam...negativci i ne bas.A po gameplayu krivo sam napisao ispricavam se-to je cod na steroidima! Onakve horde neprijatelja,granade spawn,opceniti kaos i james bond scene nemaju svi codovi zajedno u usporedbi sa jednim unchartedom..i da,cod nema penjanje..i to cjeli chapter penjanja i zagonetke koje vrijedaju inteligenciju.kriva tema i ne govori gluposti molim te
Uncharted 2 koji je pobrao tone nagrada po svim segmentima igre, ti uspoređuješ s CoDom iz trećeg lica.. pa na Unchartedu sam lio suze (nije me sram priznat), smijao se do bola, suosjećao s likovima, s nestrpljenjem iščekivao što će se desit iza svakog ugla, jedan Tomb Raider koji je imao cijelu svoju karijeru nakon Uncharteda propao i krenuo kopirat da se danas može nositi s tom igrom, CoD iz trećeg lica.. ne vrijeđaju zagonetke intelegenciju ljudi, ti vrijeđaš intelegenciju masu gejmera koji su radi tog naslova ponosni što su vlasnici PS konzole i što su gejmeri.. što bi onda trebao reći za Max Payne 3, čića na steroidima, svaka scena bullet time, frcaju meci, malo lošija grafa nego u Uncharteda ali sistem CoD iz trećeg lica, horde neprijatelja, općeniti kaos.. a tebi vrhunska igra.. da se ne zavaramo i meni je.. ali Max Payne 3 je 70 posto bliže CoDu iz trećeg lica a ti si počeo tu Uncharted s time uspoređivat.. molim te ali stvarno te molim imaj svoje mišljenje, ali ne vrijeđaj jedan od najboljih serijala ikada od priče, humora, romantike, avanture, grafike, animacije itd.. itd.. i općenito razloga zašto se gejming danas isplati..
da se vratimo temi..
https://gamingcentral.in/joel-will-die-in-the-last-of-us-part-ii/
ne čitajte koji niste igrali prvi dio TLOU, ima spoilera, a članak govori o tome da je Joel mrtav.. što nadam se neće biti konačna istina
Marksmana ja shvaćam ozbiljno kao što News Bar smatram ozbiljnim news portalom.
Pa jesam ja rekao da je Uncharted losa igra?Vidis kako te fenboyizam natjera da nemozes procitat razumljivo post pa ispadnes da nekazem sta.Moja misao je bila koliko je Uncharted 4 sa onakvom grafikom i facialnim animacijama podigao igru i zaokruzio serijal da ga pamtimo bas po tom cetvrtom djelu i likove i emocije.I sta tek ocekivat onda od igre kao sta je The last of us koja ce biti samo bolja i graficki i animacijski vjerojatno.Eto to je bila poanta.I da uspoređujem ga sa codom iz treceg lica po stilu gameplaya.Nabijene eksplozivne akcije,michael bay-james bond-rambo akcije!Jesam reko da je to lose?-Nisam?Jesam reko da je to u codu lose?-Nisam!Naprotiv,zbog toga igram cod i u tome je cod najbolji kao FPS,a ovo je TPS.Ali TLOU takav nije ni u gameplayu,cak i tamo tezi nekom balansu realnosti i uzbuđen sam samo od pomisli na kakvu razinu ce podic in game cut scene i emotivne trenutke.
I da Max Payne ima valove neprijatelja i ni priblizno nema sistem napucavanja kao navedene dvije igre.I da Max Payne je vrhunska igra!Ali tu si vec spao na nivo petogodisnjaka koji bi se natezao ciji je tata jaci pa necu dalje.
Sta si ti neki strazar sa Drakeovom profilnom koji ce procjenjivat jesam li vrijeđao igru?Pazi,vrijeđam igru?!Alo,jesmo ozbiljni?Da,jest jedan od najboljih serijala,da ima solidnu pricu ali nista posebno,da ima vrhunski humor,romantiku,avanturu,grafiku,animacije.I da razlog je zasto je ljepo gejmati.Ali to ti stari moj ne mjenja cinjenicu o hordama,granade spawnu,jugernautima i svemu istome sta sam usporedio sa codom.Uz to sam naveo da ima pentranje i zagonetke (koje su lagane i na ovome forumu se cesto za takve pojmove izrazavamo vrijeđaju inteligenciju)
Mislim vec sam navikao na takve ponosne vlasnike PS konzole poput tebe koji uskacu kao neki zastitari jer im je glava u guzici pa nevide/nemogu/ne zele razumno procitati post nego krecu u kontranapad kao da vam sony kruha daje.Imaj ti i svoje misljenje i pusti druge da imaju svoje.Hvala!
EDIT,ti nemozes shvacat!
Eto da ti bude lakše 19Marksman89 u pravu si.. ako misliš da sam fanboy i da se radi toga ubacujem s komentarom mislim da nema smisla dalje diskutirati.. eto.. i ja sam pričao o Unchartedu 2 a ne o četvrtom dijelu koji je po tebi najbolji... a ti si uspoređivao kruške i jabuke.. nekad se niti 2 rpg-a ne mogu uspoređivat a kamoli 2 različita žanra.. mislim kada govoriš o neki igri da vrijeđa intelegenciju gejmera i da ima sistem isti ko CoD ne mogu shvatit to drugačije nego seruckanje.. i da.. volim i ja CoD, upravo sam odigrao Remastered i napravio recu, ali uspoređivat sistem CoD-a i UC-a je stvarno besmislica kako god okreneš.. sigurno nisam jedini koji će se složiti sa time.. ali ja ovdje završavam.. možda ti se netko drugi javi pa nastavi raspravljat.. :
Ja te nisam ni pozvao na raspravu..Nisam VRIJEĐAO uncharted!Nisam rekao da je los..Nisam rekao da mi je cetvrti Uncharted najbolji (jest,ali nisam nigdje to napisao)..Nisam rekao da uncharted vrijeđa inteligenciju gamera nego pojedine zagonetke u igri.Vidis tebi je sve bila uvreda prema unchartedu a nisam napisao ni jednu ruznu rijec o igri osim toga za zagonetku.Napisao si da volis cod,vjerujem da si iskren ali nekako mi se cini da si se ipak uvrijedio misleci da sam uncharted spustio na nivo coda (a nisam ni to,jer sam i za to jasno napisao da je koplje iznad) generalno i tu si mi kontradiktoran ali ok.I nisam uspoređivao kruske i jabuke..jasno sam naglasio gameplay i stil akcije odnosno pod navodnike sam stavio ozbiljnost obje igre koje se po tome pitanju savrseno mogu usporediti.
Mislim da su svi shvatili sta sam htio reci samo ti jos uvijek ne zelis.Ali probaj ovako.Zamisli dali bi TLOU bio ovo sta jest da sa Joelom i Ellie bjezis po stazi dok ti se tlo pod nogama urusava i tone u zemlju kao da je smak svijeta.Da sa Joelom klizis po katu zgrade koja se rusi,da te auto poteze par kilometara po podu dok ubijas 50 ak neprijatelja itd.itd..Nebi jelda! Naravno da nebi.I nista nije lose u tome sta Uncharted to ima,naprotiv,najbolji je u tome.Ali jeli to sve u Cod-u samo iz prvog lica-jest!Eto od tuda usporedba.