Cak i da das prici u tlou2 0/10 sto imas svako pravo, sa svim ostalim faktorima koji se ocjenjuju ( voice acting, grafika, gameplay, soundtrack i zvuk, duzina i replayability, accesibility itd…)u kojima je igra jebeno rasturila nemres rec da je igra losa. Mozes reci da ti se igra ne svida ili da ti nije sjela. Tj mozes , ako si troll ili zadojen neobjasnjivom mrznjom.

A dobro danas se tetovira svaki drek….

Sve bitne recenzije su izašle iste sekunde. Sa mnom se nitko nije dogovarao oko ocjene, a koliko vidim nakon 120+ recenzija, Meta je na 93. Toliko sam i ja dao igri. I mislim da sam bio skroz objektivan. S druge strane, razumijem da svima nije sjela priča. Meni je.

meni je drugi dio puno bolji nego prvi 🙂

@Brijac sorry al metacritic je imala zesci bomb review i SVI znamo zasto su davali lose ocijene

@Fico prvi put da se s tobom slazem oko toga sto znaci da je dobra/losa igra iako meni OSOBNO RDR2 i W3 dooosta lose leze naslovi jer je sporoooo i nisam u stanju tako nesto igrati al sto su napravili s igrama u svoje doba kad su izasle je WOW 🙂

5 mjeseci kasnije

Neil je praktički jučer potvrdio TLOU 3. Rekao je u intervju da po njegovom mišljenju "postoji još priče za ispričati." Sumnjam da je mislio na DLC. Ajde, valjda ćemo doživjeti izlazak tamo nekad 2029.

Može, ali samo pod uvjetom da Abby bude main.

Kaže Sony ima još priatelju pričice barem za jedno 2-3 nastavka još hehe.

Zajebanciju na stranu mislim da im je zbilja vrijeme za novi IP.

Flipper

Pa već je davno rekao da je scenarij za trojku gotov tako da ne bi ovo shvatio kao značajniju potvrdu od toga.

22 dana kasnije

Samo neka ju stave na PC, bit će hit na Steam.

Vjerujem da ce biti i na PC i F2P, jos bi volio da naprave neki HQ(camp)di mozes namistat loadout-ove, izgled lika, uzimat misije (birat mode koji zelis igrat) mozda upgradeat camp i izgled i sl. To bi mogli dobro monetarizirat a i fora je uredivat svoju bazu .

6 dana kasnije

Kvalitetan video, za sve one koji nisu htjeli odigrati igru ili su odustali. Ne morate voljeti igru, ali dajte joj priliku. TLOU 2 je posebno iskustvo na koje nitko ne može ostati ravnodušan.

Ak niste odigrali dvojku, ne gledat

😢😢

5 mjeseci kasnije

Znaci ako dođe PS5 Pro, dobit ćemo onda i remake. Za 100€.