resident_evil Takve stvari se događaju stalno ako igraš na Grounded ili Survivor.
The Last Of Us Part II
escoban
Definitivno. Ja sam jučer prebacio sa Hard na Survivor na onom dijelu kod TV Stationa na Seattle Day 1. Uspio sam naći jedno 4,5 metaka za pištolje i par metaka za shotgun i rifle i nekako sam se osjećao kao da mi igra previše pomaže, pa sam stavio na maksimalnu težinu. Odmah sam imao vatreno krštenje tamo u onoj podzemnoj sa onim debelim Shamblerima. Health kitovi i dosta metaka samo tako otišlo. I doslovno mi je bilo žao jednog metka za pištolj kad sam zombija htio pogoditi u nogu da ga usporim i onda slučajno promašio. Smatram da je TLOU takva, prava survival igra gdje ćeš apsolutno svaku stvarčicu cijenit; 1 metak za pištolj, četvrtinu alkohola kojeg ćeš kasnije moći iskoristiti za Molotov ili onih par supplemenata/čavli za player upgrade. Moraš igrati pametno. I zato mi je žao što nisam odmah krenuo na Survivor, ali nema veze.
Što se tiče priče, baš me zanimaju tko su ovi Scars, čine se kao neki religijski luđaci, prilično krvoločni i spremni na sve...
Ja sam tek na grounded skužio koliko je pacing loš. Loše postavljeno.
Mislim na iteme i municiju.
Opisat ću jednom temeljito.
Ima tu i bugova ili nelogičnosti da puškom preko 2 stakla nebrem liku stisnuti headshot ili ga uopće pogoditi.
Nakon 21 sat u igri i nekih 35-40% riješeno jedini je problem to što znam da ću je jednog dana završiti. Da je barem beskrajna.
Btw, prvi okršaji sa Scarsima, ja nemam apsolutno ništa ni od metaka, ni throwablea, ni materijala, sve potrošio na Stalkere. I nije mi preostalo ništa nego ići u full stealth mod i sve ih jedan po jedan riješavati nožem. Kakav jebeni užitak taj encounter bio!
To fuckanje ne budem nikad zaboravil
- Uređivano
Jedno pitanje vezano za priču, nije mi bilo najjasnije na prvu.
renda btw, da, to fućkanje je baš creepy, još ona muzika u pozadini ti ledi krv u žilama, ja sam imao dojam kao da sam ja tamo i moram ih sve sam pobiti.
- Uređivano
ThomasAAnderson Stavi to u spoiler
- Uređivano
nastavlja se uspjeh serijala
https://www.metacritic.com/feature/metacritic-users-pick-best-of-2020
Well ain't that interesting.
wooddiebone normalno da nije na Zonycriticu
wooddiebone da, ovo je čak i mene iznenadilo.
Nakon toliko shitstorma i potkopavanja igre, primarno na metacriticu, da je sad pobijedila toliko glatko i premoćno.
Možda je ipak fakat istina da igra nije primljena baš 50/50 dobro i loše, već da su ovi negativni bili jebeno, ali jeeeeebeno glasni.
Preko 210 GOTY nagrada od kojih je bar 60-ak player's choice.
Povijest će ovu igru zapamtiti puno bliže njenoj stvarnoj kvaliteti nego kaj smo dobili dojam iz inicijalnih mišljenja.
Znači ide nastavak, valjda.
Pa ja se trenutno bližim polovici igre i ovo je zasad ne GOTY, nego i bez problema GOTG (game of the generation). Ovakav gameplay, odgovorno tvrdim, nikad prije nije viđen. Bolesno dobro. Ako priča u drugoj polovici igre bude na razini (moram priznat da sam se tog dijela najviše bojao da će biti loš i zbog toga sam zapravo tako dugo čekao da krenem igrat), onda možemo i pričati o jednon od najboljih igri ikad. Ja već sad u glavi imam toliko toga za reći, valjda bih esej par sati pisanja vrijedan mogao napisati, ali više o igri kad ju i dovršim.