wooddiebone Ljubav je ljubav, to si htio čuti. A definicija normalnog i nenormalnog što ti uostalom treba definirat nešto što je očito ajmo reči prirodno po zakonu fizike, biologije. Normalno je da postoje takve stvari (homoseksualnost) od postanka svijeta ali moj stav je da to nije ipak normalno u smislu ispravnog, odnosno po zakonu prirode ak hočeš bolji izraz, disbalans kromosoma. Ako ćemo tjerat mak na konac onda čitav svijet po tvojoj definiciji normalnog je normalan a ujedno i nije. Po meni je čitav svijet ošo u krasan k. Činjenica je da se u zadnjih 10 godina LGTB zajednica osnažila na svim poljima i tu ću se zaustaviti što se homoseksualnosti tiče. Gle, mene ne mući toliko kaj ima takvih stvari u igrama. Ovdje smo da pišemo, komentiramo, prepiremo, eto i malo razglabamo o svačemu samo manje o igrama što je apsurd zar ne. Ja sam da ti kažem TLOU2 odigral z guštom, nekaj mi se nije dopalo bože moj i kaj sad. To je malen dio igre. Obožavam TLOU1 i zato sam odigro i drugi dio ako dođe treći bit će koma jer ne mislim si kupit PS5. Laku noć!

TITANXIS
    Ajmo na kavu micek, promijenit ću ti mišljenje o muškoj ljubavi. Giphy - creep GIF

Ja sam bio s Buzom na kavi i nije mi promjenio mišljenje.

I dalje ga volim ❤️

Nexus mislim, kako ikome može smetati lezbijski odnos, ali whatever

Kao što je doctor rekao, tome nije mjesto u igrama. Ako to želim gledati zna se gdje trebam ići.

doctorfreak

Pa znam, zato što nemaš nikakve argumente da podržiš svoj stav osim vlastitih predrasuda.

Sve što sam čuo do sad od vas je "to nije normalno" opetovano bez ikakvih argumenata ZAŠTO to nije normalno.

Nije normalno tebi, jer si homofob.
    Plain and simple.

TITANXIS jubav je ljubav, to si htio čuti. A definicija normalnog i nenormalnog što ti uostalom treba definirat nešto što je očito ajmo reči prirodno po zakonu fizike, biologije.

Neistina.
    Biološki je normalno. Pojavljuje se u hormonalno zdravim pripadnicima većine vrsta na planetu.
    Jedino što promiče ideju da bi to na ikoji način moglo bit nenormalno je kroz povijest bila religija.

TITANXIS Normalno je da postoje takve stvari (homoseksualnost) od postanka svijeta ali moj stav je da to nije ipak normalno u smislu ispravnog, odnosno po zakonu prirode ak hoćeš bolji izraz, disbalans kromosoma

Kakav disbalans kromosoma? Imaš li primjer?
    Kao što rekoh gore, homoseksualnost nema veze sa hormonalnim devijacijama.
    Ne pričamo o transseksualcima sada.
    Ja znam muške koji su veće muškarčine od nas svih ovdje i vole žene i mjesečno jebu žena kolko ih ja ne vidim u tjedan dana, a opet vole i muške i isto im je.

Tebi je to neispravno jer si tako odgojen okolinom.
    Ne postoje apsolutno nikakvi znanstveni pokazatelji da je homoseksualnost po ičemu nenormalna ili neprirodna, a tvrditi da nije moralna bi mogao samo neki religiozni fanatik koji ionako nije mentalno sposoban za raspravu.

doctorfreak

Vi ste krenuli govorit da u igrama nema mjesta tome.
    Vaša su mišljenja ta koja dio populacije diskriminiraju. Ne moja.
    Sva mišljenja su ok, ali koristit ih kao valjane argumente u raspravi nije ok.

Decki, otisli ste predaleko, totalni offtopic i izdrkavanje po suhoj slami

Zašto misliš da bi morao bit gej da bi zagovarao jednakost seksualnih orijentacija?

Ovaj quote koji si stavio ti savršeno pokazuje da gejevi postoje u stvarnom svijetu i ne postoji jedan jedini razlog zašto iste ne bi trebalo uključiti u igre. Jedan video game dev koji radi igru i bar dvoje kolega su mu gej je odlučio staviti gej lika u svoju igru.
    Očito je da postoje i da ih je puno. Praviti se da takvo nešto ne postoji je po meni veći problem.

Ja osobno stvarno nemam uopće ideju o tome zašto bi to bilo krivo.

Sve činjenice govore da nije krivo i da je to i prirodno i normalno, a svi argumenti koje sam dobio protiv toga su osobna mišljenja kojima se daje previše težine.

Činjenice pobijaju osobne osjećaje i mišljenja. Uvijek.

Nexus

Da samo što Ben Shapiro u jednom momentu govori to, a u drugom preokrene ploču i ispadne licemjer.

Ekspert kad treba argumentirati nešto što mu odgovara, ali kad se prozove za neku stvar koju radi ili podržava zbog svoje religije onda se poziva na svoje osjećaje.

On je osoba koja ima jako zdrav razum, ali i jako selektivan zdrav razum.

Sreća što smo ja i prijatelji u djetinjstvu na kazeti po cile dane gledali First Blood i Predatora.. zamisli da smo imali Brokeback Mountain.... sad bi radili igre...

wooddiebone Onda si i ti homofob jer si se dotakao čak i religije što ju nitko nije spomenuo. Ne voliš religiozne ljude ili ti smetaju. Misliš da su zatucani sa nekim svojim stavovima što nema veze sa vezom. Čovječe dragi moraš naučiti prihvatit tuđa mišljenja i stavove. Ali vidim da ti to nije jača strana.

TITANXIS Onda si i ti homofob jer si se dotakao čak i religije

Giphy - can you believe this jessica williams GIF by 2 Dope Queens Podcast

TITANXIS Ne voliš religiozne ljude ili ti smetaju. Misliš da su zatucani sa nekim svojim stavovima što nema veze sa vezom. Čovječe dragi moraš naučiti prihvatit tuđa mišljenja i stavove. Ali vidim da ti to nije jača strana.

Ne smetaju mi religiozni ljudi, smeta mi religija i mržnja koju sije već stoljećima po svijetu, a sve to preko leđa onih najugroženijih.
          Ali to nije tema i ne bi se htio niti uvlačiti u religiozne rasprave.

Ja znam cijeniti tuđa mišljenja, ali ovdje su se neke stvari postavljale kao činjenice, a ne kao mišljenje tako da sam na to odgovorio i dao kontraargumente.
          Nikakve povratne kontraargumente nisam dobio nego samo opet neke tvrdnje koje ne potkrepljuje ništa osim neke zastarjele dogme koju određeni dio ljudi bezkompromisno prati iako nemaju jedan racionalni razlog zašto.

Ako si dobra osoba, trebao bi željeti sreću svima, a ne samo onima koji zadovoljavaju neku tvoju sliku prihvatljivog.

Propao ND, propao serijal, više nitko neće govoriti o ovoj igri...oh wait, HBO serija

wooddiebone

Ovaj tvoj post zalijepit u pravila foruma na svim forumama, kada se bude spomenulo guranje takvih stvari u igre! Bravo vudidibone

Nexus ovo bi moglo bit top serija , za razliku od uncharted filma koji smrdi na fail

Pomelo konkurenciju

Sve ostalo bi bilo iznenadenje i nepravda 😉