TITANXIS
Ma ko ce ga optužiti za išta? Svi smo na forumu i nebitni smo faktor u svijetu.

Reci šta misliš i bok. Pa nisi Maja Šuput da ćeš sutra u Storyu izaći ili u Indexu.

TITANXIS
Ali isto tako ipak u igrama ne treba iznositi svoj stav i pricu...jer jbg nas to ne zanima.
I onda kad to urade ljudi ih odma optuzuju da su SJW i da forsiraju svoju propaganda i ne znam ja sta.
Strasno, strasno...odakle im muda.

AbelKOsMos Igre nebi trebale imati veze sa nikakvom politikom stvavovima itd. Činjenica da TLOU 2 to gura mlađoj populaciji koja večina i nabavlja igre i igra ih. Kroz glazbu, filmove, serije, pa sad i kroz videoigre.

Brijac
      Nakon toga kaže da je ok s Geraltom jer on ima "šmek" dok zavodi i onda praši. Znači ok je sa seksom u igrama.

TITANXIS
        Seksualnost NIJE politički stav lol

I ja još nisam naletio na jedan pravi primjer nekakvog forsiranja ikakvih političkih stavova u TLOU2. Znači ja sam uber osjetljiv na takav bullshit i ja jednostavno je mogu pronaći nešto što bi mi taklo taj nerv.

TITANXIS
          Oh da zaboravio sam da je jebanje politika, zaboravio Sam da je ljubav politika.
          Naravno kad Musko kara onda je svakodnevnica.
          Izvini slab sam sa politikom.
          Ali sad sam shvatio da je 90% igara puno politike.
          Ili se to odnosi samo na seks.
          I da ne daj boze da neko mladji vidi emotivni odnos izmedju istih spolova...zamisli tog pakla.
          Hvala na prosvetljenju.
          Bas igram Spiderman-a, ali sam shvatio da je pun politike....mozda da opalim originalni Tetris.......cek zar to nije komunis.....

Nexus Normalno da nije politički stav, a tko je to rekao ili napisao? Ja sam nabrajao uz politiku, stavove itd. iza itd. ide i seksualno opredjeljenje ali pozabil sam stavit zarez iza "politikom" pa si tak valjda zaključil.

Brijac
              Pa to je ok onda. Tako se kaže.

To sam i pretpostavio, ali to si ti rekao, a ne kolega.

Čak i da smetaju nekome te "pederske stvari" (mislim, kako ikome može smetati lezbijski odnos, ali whatever) to ne bi trebalo utjecati na utisak igre. Samo pokazuje likove i njihov odnos, smisao i njihovu povezanost. Koja je važna za nastavak igre.

Ljudi vide nešto više od same igre, guranje LBTG-a. Mic po mic tako da sve to dođe pod normalno. Zrelim osobama to ne smeta, imaju razvijenu osobnost karakter i jedna igra ih neće promjenit kakva god ona bila. Mladi upijaju i uče, kroz igre, internet najviše. Ali koga briga za mlade jel tak nek se uče glupostima a zreli igrači glavno da su zadovoljni i da su dobili zanimljivu videoigru.

TITANXIS
                  Ajde dobro zezali smo se malo, ali jel ti stvarno mislis da ova igra mladima odmaze, to jest moze ih navesti da budu gej ?
                  I da je "ne normalno" imati privlacnost ka istom spolu ?

Rojs i Rođo sve rekli.

AbelKOsMos Generalno ne, stvar je od osobe do osobe. Neki vole eksperimentirati pa će im ta igra poslužiti kao motiv, mnoge djevojke su si dale istetovirati istu tetovažu kao što je Ellie ima. Pop kultura su i videoigre. Ako se nećemo buniti protiv toga onda će to postati sasvim normalna stvar ne mislim buniti protiv tetovaža, lol nego protiv guranja u videoigre takve gluposti.

Ne mijesajte Geralta u ovo. Covjek bi doslovno raskrcio svoj put kroz hordu, a pola zenske populacije u kampu, ukljucujuci i Ellie bi fasovalo od njegovog treceg maca. Ne bi onda morala otkrivati svoju seksualnost... 😁

TITANXIS
                      Ah dobro ne znam ni sta se upustam u ovakve gluposti.
                      Meni je tuzno ako neko misli da je to ne normalno ili glupost.
                      Ljubav je ljubav.
                      Odo ljudi jos malo i Sony 5 stize.

TITANXIS
                        Ali to nisu gluposti, kužiš ti to? KAKO je to glupost, a kad Geralt praši NIJE glupost?

Zato što si ti to rekao ili? Mislim, ne kužim uopće.

Znači to je glupost da bude u igrama, ali u filmovima je ok? Ili je ok da bude u igri samo ako je onako "klasično" jel?

AbelKOsMos Nek stiže, ja si ga nebum tak skoro nabavil, možda nikad. Kupujem plejke sa preskakanjem 2 generacije. Znači sedmica je moja ak bude još tad fizičkih konzola.