Prva i zadnja su trebala bit na coveru Steelbooka.
Jebo ih ja.
Nije da Abby ne zaslužuje cover, dapače, al ne ova slika.
Prva i zadnja su trebala bit na coveru Steelbooka.
Jebo ih ja.
Nije da Abby ne zaslužuje cover, dapače, al ne ova slika.
A nije da su se baš usrećili i s coverom standardne edicije. Izgleda kao da se netko zaigrao u photo modu i rekli su može, ovo je cover.
Ja cijelo vrijeme pokušavam nabaviti ovaj (naravno mute i komentare ne gledati ), ali, fucking nisam u EU.
A jbte led, postoji
Solid_Snake
Ovako lepo ni @Tzereen ne otpakirava??
(bzvz mi editirat)
Tzereen pozvoni, a u lijevoj ruci set skalpela.
Završio igru. Nisam dao ni jedan komentar u ovoj temi od launcha.
Nekih 24h sata mi je trebalo.
Uglavnom, fenomenalna produkcija. Po meni nešto neviđeno na svim poljima i s ovakvom kvalitetom i konstantom kroz cijelu igru.
Što se tiče priče, ne vidim neku potrebu za već spomenutim outrageom.
Od mene 93/100, emocionalni roller coaster, ali ništa ne može nadmašiti emocije prve igre i povezivost likova, ali u TLOU2 se to osjeti, ali o tome više u spoiler temi.
E da @Fenix ako je ona spoiler tema još uvijek aktualna, odobri.
yakuza_stinger prenaporan si vise. Shvatili smo da mrzis TLoU i ne vidim razlog zasto svako malo imas potrebu srat po istoj i to u raznim temama.
Svi smo mi weky ili Chono kad nas pogodi prava igra
@wooddiebone a pravi se javio lol ti vodis krdo sa svojim pizdarijama i ispadima
Oćemo na vote?
@Fenix proso, moze pristup spoiler temi?
@wooddiebone radi sta hoces, samo saberi misli i napisi smislen post koji ne ukljicuje kurcenje kako si se napusio marice i kako ti je dobro. Jer koliko god ti mislio da si cool, nisi.
Isto tako izostavi me iz ovakvih postova. Grazie
chono7
Čonzo opusti se.
Cekam povratak u gym, jer mi ne trebaju supstance da se opustim i budem zadovoljan
Molio bih prekid nepotrebnog prepucavanja. Hvala.
chono7
Odrasti. Imaš ženu i dijete.
To je to od mene.