Prva i zadnja su trebala bit na coveru Steelbooka.

Jebo ih ja.

Nije da Abby ne zaslužuje cover, dapače, al ne ova slika.

A nije da su se baš usrećili i s coverom standardne edicije. Izgleda kao da se netko zaigrao u photo modu i rekli su može, ovo je cover.

Tuhy

Ja cijelo vrijeme pokušavam nabaviti ovaj (naravno mute i komentare ne gledati 😃 ), ali, fucking nisam u EU. 🙁

A jbte led, postoji 😲😲😲🥺🥺

ThaUrban Da, produkcija mi je u kurcu

😃
      😃
      1 / 2
      Trebam lepo nabavit Alphu, stalak, i malo editirati te videe, stavit mjuzu, rezat kadrove, a ne sve live streamat

Meni je genijalan onaj lik kaj u bijelim rukavicama sve radi. Totalni zen!

(bzvz mi editirat)
      Tzereen pozvoni, a u lijevoj ruci set skalpela.

Završio igru. Nisam dao ni jedan komentar u ovoj temi od launcha.
      Nekih 24h sata mi je trebalo.

Uglavnom, fenomenalna produkcija. Po meni nešto neviđeno na svim poljima i s ovakvom kvalitetom i konstantom kroz cijelu igru.

Što se tiče priče, ne vidim neku potrebu za već spomenutim outrageom.

Od mene 93/100, emocionalni roller coaster, ali ništa ne može nadmašiti emocije prve igre i povezivost likova, ali u TLOU2 se to osjeti, ali o tome više u spoiler temi.

E da @Fenix ako je ona spoiler tema još uvijek aktualna, odobri.

yakuza_stinger prenaporan si vise. Shvatili smo da mrzis TLoU i ne vidim razlog zasto svako malo imas potrebu srat po istoj i to u raznim temama.

Svi smo mi weky ili Chono kad nas pogodi prava igra 🙂

@wooddiebone radi sta hoces, samo saberi misli i napisi smislen post koji ne ukljicuje kurcenje kako si se napusio marice i kako ti je dobro. Jer koliko god ti mislio da si cool, nisi.
      Isto tako izostavi me iz ovakvih postova. Grazie

Cekam povratak u gym, jer mi ne trebaju supstance da se opustim i budem zadovoljan

Molio bih prekid nepotrebnog prepucavanja. Hvala.